Hvordan kan jeg vokse Leyland sypresser?

March 19

Hvordan kan jeg vokse Leyland sypresser?

Leyland cypress treet brukes vanligvis store landskap som en aksent treet, som en skjerm eller formelle hekk og få popularitet som et juletre for sine myke blader. Den gjennomsnittlige høyden av treet er 50 fot høy med en spredning av ca 25 fot. Leyland cypress kan vokse 3 til 5 fot per år, er ikke ekte bestemt om jord og tåler alvorlig beskjæring. Lite vedlikehold er nødvendig å vokse dette evergreen treet. Leyland cypress er hardføre i USDA planting soner 6 til 10.

Instruksjoner

•Dig et hull dobbelt diameter og bare så dypt som beholderen som treet kom. Velg et sted som har full sol, godt drenering jord og er ikke under noen makt ledninger eller nær strukturer. Vær oppmerksom på størrelsen på treet når eldre. Planlegg å plante treet om våren.

•Rengjør gravd ut jord alle gress, ugress og steiner. Bland en del kompost tre deler jord å hjelpe med fuktighet oppbevaring og ernæring.

•Fjern treet fra beholderen nøye og sitte det i planting hullet. Treet bør være på samme nivå i beholderen. Hvis det er for lav, kan du legge noen jord til bunnen av hullet å oppdra treet.

•Fyll hullet halvveis med endret jord og vann å avgjøre jorden rundt røttene. Fortsette å fylle hullet med jord før det er nivå med omkringliggende bakken. Vann grundig og legge mer jord hvis den har avgjort.

•Et nok til å holde jorda fuktig for de første to ukene mens røttene begynner å få etablert. Avhengig av været, kan dette være daglig, eller det kan være to ganger i uken. Kutte ned vanning til ukentlig resten av vekstsesongen. Du må kanskje vann oftere hvis været er svært tørt og varmt.

•Apply sakte-release eviggrønne gjødsel til jord rundt treet når du begynne å se noen nye vekst og hver våren etterpå. Følg produsentens anvisninger om hvor mye gjelder per år og størrelsen på treet.

•Prune bare hvis du bruker treet som en skjerm eller sikring. Når skåret, bør du beskjære hvert år i slutten av vinteren eller tidlig på våren å holde formen. Leyland cypress trenger ikke å være beskjæres helse eller vekst årsaker.