Hvordan kan jeg vite om min Yucca Cane treet må vann?

June 7

Hvordan kan jeg vite om min Yucca Cane treet må vann?

Akkurat som med de fleste anlegg, er en av de viktigste aspektene ved omsorg for en yucca stokk plante sin vanning. Ikke vanning riktig beløp kan forårsake yucca stokk anlegget å bli ekstremt syk eller selv dø. Tegn på overwatering yucca stokk anlegget inkluderer halte løvverk, svarte flekker på blader og cane råte. Yuccas som ikke er vannet nok erfaring tørr, brun blader. Siden yuccas ørkenen planter, overleve de på lite vann. Å finne ut når vannet ditt yucca er ganske enkel.

Instruksjoner

•Sett en metall stang i jord ved yucca anlegget. Skyv stangen ned til bunnen av potten hvis treet i en planter. Sett stangen om en fot ned hvis treet er plantet i jorden. Trekk ut pole og ta en titt på den.

• Merk Hvis noe skitt stikker til Polen. Hvis topp tredje eller kvartal området av Polen som ble satt inn i bakken er rent, må anlegget vanning. Hvis området har jord fast til den, hoppe vanning og bruke pole for å se skitten i en dag eller to. Yucca stokk anlegg eiere bør tillate toppen tredje eller kvartal av anleggets jorda tørke mellom Pottejorden.

•Fyll vann på jorden rundt yucca anlegget til det kommer ut av pottens drenering hull. Tillate overflødig vann helt renne ut av potten, som for mye vann i bunnen av beholderen skaper rot råtne. Hvis din yucca er plantet i bakken, hell vann til jord ikke absorberer væsken og skaper pytter på toppen.

Tips og advarsler

  • At fabrikkens jorda tørke ut tre fjerdedeler av veien før vanning hvis din yucca ligger inne i et område med dårlig lys.