Hvordan kan jeg vakuum min basseng med en hageslange?

August 8

Tradisjonelle bassenget støvsugere kroken til bassenget filtersystem å suge løv og annet rusk fra gulvet av bassenget. Hvis din ikke har et filtersystem, eller du bare ønsker et alternativ støvsuging metoden, kan du bruke en hageslange bassenget vakuum. Disse støvsugerne har store vakuum poser, og koble til din hageslange opprette vakuum sugekraft.

Instruksjoner

•Koble vakuum bag til riktig ventilen på hageslange vakuum kroppen. Vakuum bag vil samle smuss og rusk som du vakuum opp fra gulvet i bassenget.

•Fjern det teleskopisk håndtaket fra din blad skimmer. Noen håndterer sikre med to pinner som du trykker for å fjerne blad skimmer. Andre skimmere vri på gjengede enden av tryllestaven. Twist skimmer av og sett det til side.

•Sett det teleskopisk håndtaket i håndtaket hullet på vannslangen i hagen bassenget vakuum. Slutten av din hageslange inn slangen ventilen på vakuum. Slå på vannet vannslangen i hagen og lavere vakuum i bassenget.

•Bruk den telescoping håndtak for å langsomt bevege vakuum langs gulvet i bassenget. Hvis vakuum mister sug, slår hageslange, trekke vakuum ut av bassenget og tom vakuum bag.