Hvordan kan jeg teste å se hvis min svømmebassenget har en lekkasje?

November 25

Svømmebasseng må holde dusinvis av gallons av vann til enhver tid. Rammen av bassenget og bassenget duken er ansvarlig for å holde alt dette vannet på plass. Selv en liten pinhole lekkasje eller liten tåre kan forårsake bassenget mister vann med en merkbar hastighet. Hvis du ikke finner og lapp en lekkasje, kan det øke i størrelse fører til hyppigere bassenget påfyll eller kostbare reparasjoner erstatte hele fôr. Siden mange lekkasje ikke er synlig, må du bruke en farget fargestoff for å finne plasseringen av en lekkasje.

Instruksjoner

•Kontroller innsiden av bassenget og bassenget liner for synlig tårer eller sprekker. Hvis vannet er siver ut eller bassenget rammen er synlig gjennom det sprekk eller rive, er dette et sikkert tegn på en lekkasje. Hvis du mistenker en lekkasje, men kan ikke se den, går du til trinn 2.

•Plasser litt bassenget fargestoff i vannet, fortrinnsvis nær en mistenkt lekkasje. Bruke drop eller sprøyte som kom med basseng fargestoff kit å spre fargestoff i vannet.

•Sett se flyten av fargestoff i vannet. Hvis fargen synes å bevege seg mot bassenget duken og vises sugd ut eller absorbert i duken, finnes en lekkasje det.

•Gjenta trinn 2 og 3 etter behov for å oppdage flere lekkasjer eller som først fargestoff programmet finner ingen lekkasje.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke mørk farget mat fargestoff til å finne lekkasjer.
  • Bruk større mengder fargestoff for større eller dypere bassenger.