Hvordan kan jeg stille ned en støyende Flushing toalettet?

March 1

Hvordan kan jeg stille ned en støyende Flushing toalettet?

Quieting ned en støyende tyngdekraften flush toalett må du erstatte gamle ball kuk ventilen i toalettet med en ny, mer moderne fylle ventil. En gammel ball kuk ventil har en stor flåte som festes til slutten av et metall stang, som også festes til ballen kuk. Ventilen på ballen kuk lukker sakte som float stiger, forårsaker lyder mens toalettet påfyll etter en flush. Nye fyll ventiler Hold ventilen helt åpen til tanken fylles med vann, betyr støy av en fylling tank tar mindre tid.

Instruksjoner

•Vri håndtaket på toalettets vann ventil med klokken til den er hånd-stramt. Trykk på toalettet håndtaket for å skylle den gang, drenering mesteparten av vannet i akvariet.

•Fjern toalett tank dekke og nøye sett det til side. Bruk en svamp og en bøtte til å fjerne gjenværende vann fra toalettets tank. Plass bøtte under på toalettet tank å ta vann som drypper ut.

•Bruk en fastnøkkel til å unbolt vannlinjen nederst på toalettet tank. Hold foten av gamle ball kuk med en skiftenøkkel hvis det vendinger inne akvariet, hindrer deg i å unbolting vannlinjen.

•Trykk ned på ballen kuk som du angre mutteren på undersiden av tanken, som holder ball kuk på plass. Fjern gamle ball kuk. Bruke et målebånd for å måle høyden av overflyt rør i tanken.

•Juster nye fyll Valves høyde for å matche høyden på overløp rør ved å vri toppen av fyll ventilen. Kritisk høyde merke på Fyll ventilen skal sitte 1 tomme over toppen av overflyt røret.

•Twist hetten av toppen av fyll ventilen og tråd det i bunnen av tanken. Tråd mutteren på bunnen av fyll ventilen, og bolt vannlinjen på bunnen av fyll ventilen. Vri lokket tilbake på Fyll ventilen.

•Sett fyll røret på toppen av fyll ventilen. Klippet kort stykket til toppen av overflyt røret, klippe av overlappende fyll røret og skyv røret på kort stykke. Slå håndtaket på toalettets vannet ventilen mot klokken.