Hvordan kan jeg skrive min diplom?

September 18

Hvordan kan jeg skrive min diplom?

Diplom er et stykke papir du stolte og ønsker å holde en levetid. Dessverre, du kan på et tidspunkt miste et diplom eller det kan bli ødelagt, slik at du kan finne ut hvordan å få en annen kopi. De fleste skoler er forståelse i situasjoner som dette og vil være villig til å hjelpe deg å få en erstatning diplom.

Instruksjoner

•Anrop Collegesekretærens kontor på skolen.

•Tell dem du trenger et opptrykk av din eksamen diplom, og følg instruksjonene du får. Vanligvis må du sende inn en sertifisert brev til Collegesekretærens kontor som inneholder din personlige informasjon, inkludert navn, konfirmasjonen dato, grad type, personnummer, telefonnummer og adresse. Oppmerksom på de spesifikke instruksjonene som du blir bedt om å gi.

•Send form og vente noen uker for et diplom å ankomme. Hvis du bor nær universitetsområdet, sjekk hvis det er et alternativ til å plukke opp diplom opptrykk.

Tips og advarsler

  • Noen høgskoler vil sende deg en opptrykk kopi gratis, mens andre vil kreve en liten avgift. Hvis college krever å sende betaling, kontroller at det er inkludert når du sender i forespørselsskjemaet diplom.