Hvordan kan jeg skjule en loslitt tepper?

September 17

Hvordan kan jeg skjule en loslitt tepper?

Frynsete, tynning områder i teppet kan bevise pinlig, og erstatte teppet kan være uoverkommelig dyrt - eller ikke et alternativ hvis du er lei. Dette etterlater deg å finne ut hvordan å skjule de loslitt stedene i din gulvbelegget. Heldigvis finnes mange kreative og økonomisk alternativer som vil hjelpe deg med å kamuflere problemområder og tillate teppet vises mindre slitt.

Instruksjoner

•Plasser Landgruppe tepper på teppet loslitt områdene. Dette vil skjule den slitte flekker. Velg fargerike tepper legge interesse for innredningen eller et stort teppe å definere et område som en levende eller spisestue.

•Gå møbler, for eksempel en sofa, stol, bokhylle eller entertainment center for å hjelpe forkledning loslitt områder. Dette vil ikke fungere hvis de er midt i en sti.

•Gather noen aksent stykker eller funksjonelle elementer og sett slitt flekker. For eksempel hvis teppet er slitt tynn i et område av en stol eller sofa, sette en magasinet rack eller stor vevd kurv over stedet å skjule den. Dekorative stammene vil også fungere bra.

•Invest i store potteplanter. Ikke bare vil plantene Legg grøntområder og livet i miljøet, deres Potter kan tjene til å dekke opp teppet feil. Hvis du har et stort område av teppet som er godt slitt, gruppere flere potteplanter.

Tips og advarsler

  • Legge til en løper en slitt oppføring eller hall teppe.
  • Ikke bruk møbler omorganisere knep hvis stillingene du plasserer møblene i å gjøre rommet ser rare. Ved å løse et problem, vil du opprette en annen.