Hvordan kan jeg sjekke en gass ovn utkast press bytte?

February 7

Hvordan kan jeg sjekke en gass ovn utkast press bytte?

Mange hjem bruker gass ovner for å gi varme om vinteren. Men hvis din gass ovn ikke er å slå på når temperaturen synker under temperaturen som termostaten er angitt, kan problemet være så enkelt som å sjekke utkast trykket bytte. En gass ovn utkast press bytte tillater en elektrisk strøm passerer gjennom antennes ovnen, og hvis det ikke fungerer, vil heller ikke ovnen.

Instruksjoner

•Vri gass ovn til innstillingen "Off" og stenge strømtilgangen til ovnen med strømbryteren.

•Locate utkast trykket slå på ovnen din. Utkast trykket bytte er en runde bryter boltet på utsiden av ovnen. Det bør være nær utkast induser motoren, som to er forbundet med et tykt metall rør.

•Kontroller at utkast trykket bytte er åpne og lukke riktig bruk av en volt ohm meter. Volt ohm meter kommer i både analoge og digitale stiler. Uansett stil har volt ohm meter en ring i midten; Du kan slå på hjulet for å velge andre innstillinger. Først "null ut" meter sonder av rørende tips sammen. Angi volt ohm måleren til 24 volt i delen "Volt AC" ved hjelp. Deretter malt svart sonden ved å feste den til en metall del av ovnen, og plassere røde sonden på metallrør koble utkast trykket bytte til utkast induser motoren.

•Hvis utkast trykket bytte arbeider riktig, volt ohm måleren bør lese minst 24 volt. Sjansene er det vil ikke lese 24 volt nøyaktig, men hvis den gjør det, det er fint. Hvis det står noen mindre enn 24 volt, kan du kontakte en gass ovn reparasjon profesjonell.