Hvordan kan jeg sette opp en Leisure Bay over bakken Pool?

March 7

Leisure Bay Industries er en pool-forhandler i Orlando, Florida. De har eksistert siden 1974 og har vært vellykket i over bakken pool bransjen siden. Installere en Leisure Bay pool bruker samme prosess som installasjon bassenger fra de fleste over bakken pool produsenter. En av de mest installert over bakken bassenger har en solid ramme og myke bassenget vegger. Bassenget duken faller inn i denne rammen for enkel installasjon. Dette bassenget er enkelt å sette opp i én til to dager.

Instruksjoner

•Measure ut området der du vil installere bassenget. Kontrollere lokale bestemmelser og bygge koder før du setter opp bassenget sørge valgt område er en egnet installasjonsstedet. Merke ut størrelsen på bassenget med et langt tau simulere plasseringen av bassenget.

•Kontroller nivået på bakken. Grave ut de høyere stedene å matche den laveste delen av gården til bakken nivå. Dette er den beste måten å forhindre bassenget sammen. Bruk en tamp for å trykke bakken tilbake på plass etter graving. Dekk hele området med 2 's av knust stein.

•Count antall ramme innlegg bassenget har, og måle avstanden mellom dem. Grave små hull rundt omkretsen av bassenget, en for hvert innlegg, og Plasser en patio stein i hvert hull. Dette vil hjelpe støtte bassenget og holde innlegg fra synkende i bakken ujevnt.

•Build pool rammen. Pass på at hver ramme fot på terrassen blokk. De fleste Leisure Bay pools bruke plast eller metall muttere og bolter for å holde rammen sammen. Samle rammen fra bunnen og arbeider.

•Kople bassenget vegger til rammen. Vanligvis små kontakter eller spor hjelpe koble veggene i bassenget rammen. Sakte gå rundt indre omkretsen av bassenget og Rull ut av bassenget som du skyver veggen inn i sporet på rammen. Dekk noen søm kanter med tape.

•Lay base cove molding mellom nederste kant av veggen og gulvet dekket av knust stein. Denne cove beskytter kantene på duken blir revet eller skadet.

•Still duken i midten av bassenget. Brette duken og Finn søm bunnkantene. Strekk ut duken slik at sømmen kantene møtes bassenget veggen. Knytte rutefly til ett punkt på veggen, og fest det til den motsatte siden av veggen. Fortsette å knytte duken på motsatt side til hele duken er festet til veggen. Glatt ut eventuelle gjenværende rynker.

•Lokk som kan klikkes toppdekselet av vegger på plass og fylle bassenget med vann.