Hvordan kan jeg sette opp en iRobot Roomba 540 trådløse Command Center planlegger?

October 15

Roomba 540 er femte generasjon av automatiske støvsugere produserte iRobot. Den bruker infrarøde sensorer å automatisk gå over et rom, omdirigere banen når kommer i kontakt med hindringer. Enkelte modeller har en automatisk dockingstasjon, som det vil returnere til for lading. Det er også en funksjon i visse modeller, for eksempel Roomba 540, som tillater planlegging en vakuum syklus for et bestemt tidspunkt. Denne funksjonen brukes i samarbeid med den inkluderte fjernkontrollen og planlegging "virtuelle veggen," enheten som angir en imaginær omkretsen for tomrom radius.

Instruksjoner

Angi klokkeslett

•Åpne ansiktet til fjernkontrollen ved å løfte på sporene på omtrent halvparten lengden på fjernkontrollen. Dette vil endre på LCD-skjermen å lese "Stille tid" og avsløre knappene under.

•Still dagen på fjernkontrollen. Trykk på "New/lagre" og "Slett" knappene samtidig. Dermed endres LCD-displayet til "SUN 12:00 am" med "Solen" uthevet. På runde retningsbestemt knappen midt på fjernkontrollen, trykk opp eller ned for å endre dagen.

•Still klokken på fjernkontrollen. Etter endring av dagen, trykk "riktig" på knappen retningsbestemt utheve time. Trykk opp eller ned for å endre klokkeslettet. Bla av å trykke på "riktig" knappen igjen for å markere "am" og endre det, hvis nødvendig, ved å trykke opp eller ned.

Angi tidsplanen

•Skriv fjernkontrollen er planlegging funksjonen. Åpne dekselet på fjernkontrollen. Trykk på "New/lagre" for å begynne planleggingsprosessen.

•Still klokken og dato å planlegge. Bruke retningsbestemt knappen, trykk opp eller ned for dagen. Trykk på "riktig" for å markere tid, og trykk opp eller ned tiden. Trykk på "riktig" knappen igjen for å velge "am" eller "pm", og deretter igjen på ukentlig på denne tidsplanen eller bare en engangs rengjøring.

•Spar den nye planen. Trykk på "New/lagre"-knappen igjen for å lagre denne tidsplanen.

•Send tidsplanen for Roomba. På fjernkontrollen dekke fortsatt åpent, peker på drevet på Roomba. Trykk på "Send alle" for å sende tidsplanen til Roomba. Roomba vil spille en sang for å angi at informasjonen er mottatt.

•Send tidsplanen for hver av planlegging virtuelle veggene. På hver av virtuelle veggene er merket med ordet "Scheduled", trykk og hold power-knappen til lyset ved siden av ordet "Scheduled" lyser. Pek fjernkontrollen på hver av disse virtuelle vegger og trykk "Send alle." Lyset blinker gjentatte ganger når informasjonen er overført.