Hvordan kan jeg senke luftfuktigheten i huset mitt?

February 23

Høy luftfuktighet i et hjem kan medføre puste vansker for de afflicted med lunge-eller astma. Høy luftfuktighet kan føre til en mugg eller mold problem, økende trusselen om helsespørsmål. Lavere fuktighet i et hjem, kan du bruke flere alternativer å fjerne fuktighet eller holde den fra å komme inn. Med lavere luftfuktighet redusere risikoen av mold og mugg dannelse og enkelt puste problemer.

Instruksjoner

•Vri på eksos fans i bad og kjøkken. Damp fra dusj eller matlaging bidra til luftfuktigheten i et hjem. Åpne vinduer under vindfulle dager til å ventilere rom. Slå på taket eller gulvet fans til å tørke ut fuktighet i hjemmet. Unngå legging klær på en tørketid rack eller tabell til.

•Se om pooling vann rundt fundamentet i hjemmet. Skråningen smuss hjemme med en gradvis nedstigningen av minst 2 fot fra foundation. Sy 3 til 4 fot utvidet takrenner til eksisterende nedløpsrør så vannet renner fra stiftelsen etter en nedbør.

•Gå planter utenfor, og unngå akvariet i hjemmet. Vanning planter og vannet fordamper fra et akvarium føre til fuktighet bygge i et hjem.

Sette inn en avfukteren. Du må kanskje to eller flere avfuktere hvis du prøver å redusere luftfuktighet i forskjellige nivåer av et hus. Som luften renner gjennom en avfukteren, fanger filteret fuktighet, innløser den i en avløp panne. Kontrollere og tømme avløp pan daglig.

Tips og advarsler

  • Unngå å åpne windows på dager med høy luftfuktighet.