Hvordan kan jeg reversere Vannrette persienner?

May 20

Hvordan kan jeg reversere Vannrette persienner?

Vannrette persienner består av slats som dekker bredden på et vindu. Blindene å kontrollere mengden sollys som strømmer gjennom et vindu inn i et rom. Hver slat på en vannrett blind vippes i to retninger og alle tilt i samklang med alle andre slats på blind. Snorer hengt gjennom kontrollene slat vinkelen til slat. Ledningene er igjen styrt av en tryllestav eller en streng-kontroller. Du kan bruke det wand eller strenger å reversere vinkelen for horisontal blindene. Det er nyttig å reversere slats når rengjøring blindene.

Instruksjoner

Streng Tilt-kontrollere

•Locate to tilt kontrolleren ledninger på én side av horisontale persienner. Typisk plasseringen av kontroller ledningene er på venstre side av blindene.

•Grasp slutten av en tilt-kontroller ledningen i hver hånd. Det er vanligvis også en tredje ledning som du kan bruke til å øke eller redusere bunnen av blindene. Bruk ikke denne ledningen for å reversere blinde.

•Trekk en ledningen forsiktig nedover noen inches trekk den andre. Når du trekker dem kan du se hvilken vei slats turn avhengig av hvilken kabel du trekke.

•Determine som ledningen viser slats i riktig retning for å reversere dem.. Dra denne ledningen forsiktig nedover til alle slats tilbakeføres.

Tryllestaven Tilt-kontrollere

•Locate tilt-kontroller tryllestaven på én side av horisontale persienner. Den vanlige lokasjonen blir til venstre. Det er en lang tre eller plast pinne festet til toppen av blindene i den ene enden.

•Twist tilt-kontroller tryllestaven klokken to eller tre viser for å se hvilken måte slats på blindene slå. Hvis dette er den riktige måten for tilbakeføring blindene, kan du fortsette å vri i denne retningen. Tvinn tryllestaven i motsatt retning slå slats den andre veien.

•Continue vri tryllestaven til de blinde slats tilbakeføres helt.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene arbeide for mini blinds også som standard størrelse blindene.
  • Vannrette persienner og andre stiler av persienner ikke bare regulere hvor mye lys som kommer inn i et rom, men også bidra isolere windows mot varme eller kalde og forbedre drivstoffeffektivitet når de lukkes.
  • Du kan velge blindene med tilt-kontroller og løfte kontroller på motsatte sider av blinde. Hvis du vil er Vipp kontrollene og løfte ledningen på samme side av din blind kan det være nyttig å bruke en tryllestav kontroller for å hindre forvirrende løfte ledningen for en tilt kontroll ledningen.
  • Hvis du har en ekstra bred vindu med to blinds side ved side, plassere vinkelen og løft kontroller på samme side hver blind til kanten av vinduet. For eksempel den venstre blind-kontrollere ville være på venstre kant av vinduet, og den høyre blind-kontrollere ville være på høyre kant av vinduet.