Hvordan kan jeg legge til noen vekt til en Mansfield toalett Tower ventil for en bedre sel?

February 18

Hvordan kan jeg legge til noen vekt til en Mansfield toalett Tower ventil for en bedre sel?

Det er ganske frustrerende å høre Mansfield toalettet slå på og av midt på natten. Den ledende årsaken til dette forverring er en dårlig tilpasset flush ventil segl. Installere en ny sel vil ikke alltid fikse problemet, men å legge litt vekt til ventilen kan bidra til å gjøre en bedre sel. Denne oppgaven vil bare ta en tur til jernvarehandel og ca 30 minutter for å fullføre.

Instruksjoner

•Finn toalettets vann utkobling ventil. Utkobling ventil, eller stopp ventil, er vanligvis plassert under venstre side av toalett tank og festet til en lang metall eller plast vannforsyningen linje. Slå på små utkobling ventilen håndtaket med klokken for å stenge av vann som strømmer til toalett tank. Skylle toalettet for å bekrefte vannet har stoppet. Fjerne Mansfield toalett tank lokket og nøye sette den til side på en myk badehåndkle; toalettet tank lokk laget av porselen Kina er lett ødelagt.

•Fjern lang gummi fyll-ventilen påfyll rør fra toppen av Mansfield flush ventil tårnet i midten av toalett tank. Rock røret og tilbake mens du trekker i en oppadgående bevegelse for hånd bare, ikke bruk forsiktig tang, kan du lett skade røret. Hvis påfyll røret kommer miste fra fylle ventil, er det OK; Du kan erstatte den når du er ferdig.

•Skru av Mansfield flush ventil-stop ligger på toppen av ventilen. Rotere rundt plast toppen av flush ventilen mot klokken for hånd. Det er en minimal sjanse at du vil bryte flush ventil høynet guiden når du fjerner ventil stopp. Hvis dette skjer, må du erstatte flush ventilen.

•Løft opp flush ventilen i en mot klokken bevegelse for å fjerne den fra toalett tank og slipp flush håndtaket på samme tid. Ta ditt flush ventil til maskinvaren lagrer, dette den eneste måten for å kjøpe de riktige o-ringer for din ventilen.

Sette inn flere tykk gummi o-ringer på flush ventilen legge vekt. Hold flush ventilen sikkert i en hånd. Rulle på o-ringene over toppen av flush ventilen omtrent en tomme. Ikke Legg for mange o-ringer; Du kan over vekt tårnet og toalettet flush ikke riktig. Montere flush ventilen i omvendt rekkefølge og slå vannet tilbake på. Teste toalettet ved flushing flere ganger. Hvis toalettet tømmer for raskt, kan du fjerne en o-ring samtidig.

Tips og advarsler

  • Hvis din Mansfield flush ventil og sel er rene og i god driftstilstand, bør du ikke ha legge vekt tårnet.
  • Legge vekt til Mansfield flush ventil tårnet kan medføre forstørrelse å ha for tidlig.