Hvordan kan jeg legge Rudgwick leire Pavers?

November 29

Hvordan kan jeg legge Rudgwick leire Pavers?

Rudgwick leire Asfaltutleggere er tradisjonelle klemme-sparken murstein utleggere som har karakteristiske rustikke farger og teksturer som gjør dem ser ut som gamle murstein. Disse utleggere kan brukes til å etterligne utseendet til slitt murstein i eldre hus og hytter. Du kan reparere en eksisterende patio ved å fjerne ødelagte murstein utleggere og legging Rudgwick leire pavers i et mønster som tilsvarer de gamle mursteinene.

Instruksjoner

•Pry opp sprakk eller ødelagt full-size murstein på terrassen ved å trykke flat bar i felles ved hver murstein og forsiktig trekke sidelengs på håndtaket. Tall i rekkefølge murstein foran noen sprekker eller ødelagt kuttet murstein og påfølgende sprakk eller ødelagt kuttet murstein med en stift. Snuse opp de nummererte sprukket eller ødelagt kuttet murstein med flat bar.

•Dig våt leire eller gjørme i en depresjon med en spiss murskje til dybden av 3 inches. Bruke din murskje for å fylle en depresjon med 1 tomme av bakken kalkstein. Tamp ned kalkstein med en sabotasje eller en murstein mindre områder. Legg 1 tomme sand til hver depresjon og tamp ned.

•Measure fjernet kuttet murstein med et målebånd. Velg Rudgwick brick utleggere med farge og tekstur av kuttet mursteinene. Kuttet Rudgwick murstein utleggere samme størrelse som fjernet kuttet klossene med din sirkelsag med mur blad. Bruk en stift for å merke hver Rudgwick murstein med samme nummer som murstein det vil erstatte.

•Velg full-size Rudgwick murstein utleggere å tilpasse mønster fargene av full-size sprakk eller ødelagt mursteinene. Trykk full-size Rudgwick murstein i tomrommene med samme fargemønster som gamle patio murstein. Trykk hver ny murstein ned med en gummihammer bruker et nivå justere murstein.

•Locate hver nummererte murstein på terrassen og finne kuttet Rudgwick murstein utlegger med neste nummer. Trykk hver murstein i sanden i riktig plass følgende nummerserien merket stift. Trykk hver ny murstein ned med en gummihammer bruker et nivå justere murstein.

•Fyll sand på terrassen og feie det i fugene mellom hver murstein med en sopelime. Forsiktig skvette vann over terrassen med en hageslange. Fortsatt strømme og feiende mer sand til fugene mellom mursteinene er helt full.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke disse klosser i gangstier eller opp hagen senger.