Hvordan kan jeg legge en ønsker å kjøpe annonsen?

November 16

Hvordan kan jeg legge en ønsker å kjøpe annonsen?

På et tidspunkt kan du være interessert i å kjøpe noe som du bare ikke kan finne noen steder. I dette tilfellet, finnes det flere alternativer som lar deg plassere en "ønsker å kjøpe" annonse. I motsetning til tradisjonelle rubrikkannonser som tillater folk å selge varer, kan vil annonsen du oppsøke eiere av en vare som du er ute etter. Det er flere måter å gå om å legge annonsen ønsker å få effektive resultater.

Instruksjoner

•Prepare annonsen du vil postere. Inkluderer en grundig beskrivelse av varen, betingelsen du vil at elementet skal inn og prisen du ønsker for å betale.

•Contact din lokale avis for å plassere annonsen "vil kjøpe". Blandet med klassifisert delen er vanligvis en "wanted" liste som tillater folk å annonsere et element som de er på jakt etter. Avhengig av din avis politikken annonsen kan være gratis eller kan kreve en liten avgift. Også be avisen om den starter klassifisert oppføringer online; Dette inkluderes eller du måtte betale en liten avgift for online annonsering.

•Bla gjennom Internett for online rubrikkannonser. Disse nettstedene inneholder vanligvis ikke bare klassifisert "til salgs" listen, men også en "wanted" liste for kjøpere å bokføre varene de er på jakt etter. Noen klassifisert nettsteder er plasseringen-basert, mens andre lar deg legge inn en landsomfattende annonse.