Hvordan kan jeg lage min egen dusj renere løsning?

December 11

Med prisen for kommersiell rensemidler på vei oppover er det ikke rart mange mennesker ønsker for å gjøre sine egne dusj renere løsning. Noen enkle og økonomiske løsninger kan også fungere bedre for deg enn merkevarene. Prøv disse og bestemme hvilke hjemmelaget dusj renere du foretrekker.

Hold det enkelt

Bruk en løsning av eddik og vann til å bryte ned avskum buildup. Unngå rett eddik fordi den kan reagere med fuger og årsaken sprengning. Hvis du ikke liker lukten av eddik eller har Dusjdører, bruke en rent håndkle og sitron olje som det siste trinnet. Ikke bare vil det la dusjen lukter frisk, sitron olje forebygger.En blanding av blekemiddel og vann koster effektiv og en god renere og desinfeksjonsmiddel. En del blekemiddel til tre deler vann vil vanligvis gjøre jobben.

Daglig renhold

Noen ganger kommer den beste rengjøring fra en liten forebygging i form av daglige dusj renere. En daglig renere er vanligvis sprayet på etter hver dusj. Legg en spiseskje med oppvaskmiddel, en spiseskje av skyll agent og en flaske alkohol (ca 2 kopper) i en gallon krukke. Toppen av med vann. Kombinere godt og fyll en sprayflaske som er merket "dusj renere" og holdt i eller nær dusjen. Skyll agent vil hindre flekker, smuss vil rense og alkohol vil bryte ned avskum buildup.

Dusj renere løsning alternativ

Resirkulere avisen ved for å fjerne vann innskudd. Spray ned dusjen med en løsning eddik og vann, og tørk med vestkysten. Når innskudd har oppløst, vil såpe og vann vaske vekk alle spor av avisen håndskriften.Holde gummi nal i eller nær dusjen og gjøre det til en vane å tørke ned dusj overflater etter hver bruk.Bruk en plast kjøkken pan scrubber spesielt vanskelig å fjerne oppbygging.

Urte svar

Bland 2 tsp. av tea tree olje og bakervarer brus i quart vann. Tørke ned dusj overflater, skyll grundig eller bakepulver vil tørke og la din fliser ser skitne.

Vanskelige

Mange rengjøringsmidler, selv om den kommersielle variasjonen, krever gjentatt bruk på tunge buildup, men når den fjernes, konsekvent bruk av en god renere vil hindre fremtidige bygge.