Hvordan kan jeg lade AA alkaliske batterier?

April 5

Dagens maktsyk elektronikk kan tygge gjennom en tilførsel av batterier svært raskt. Kjøper nye batterier og deretter å kaste dem ut etter bare noen bruker får kostbare. For å spare penger, har mange forbrukere er å snu til batterier som kan lades i et batteri lader i stedet for å bli kastet ut. Følgende vil vise deg hvordan å lade din alkaliske AA-batterier.

Instruksjoner

•Kontroller AA-batterier for å se om de er oppladbare batterier. Alle AA alkaliske batterier som er oppladbare er tydelig merket "oppladbare" på selve batteriet.

•Purchase batterilader. Kontroller at den du kjøper spesielt statene på emballasjen at den kan lade oppladbare, alkaliske batterier, som bruker feil type lader kan føre til batteriet brudd. AA alkaliske batteriladere kommer i mange forskjellige typer. Noen vil lade opp batteriene i 15 minutter, mens de fleste krever timer. Det er også ladere tilgjengelig som vil fungere i en 12v bil stikkontakt, mens andre er ment å arbeide ut av din standard hjem stikkontakt.

•Sett oppladbare batteriene i batteriladeren. Følg retningslinjene, som er vanligvis avbildet på laderen selv, på hvilken retning hvert batteri bør plasseres i laderen.

•Plugg lader enheten med batteriene i veggen eller koble til bilens sigarett stikkontakt.

•Fjern batterier og lader enheten fra veggen eller bil kontakten når laderen angir at batteriene er ladet. Batteriene er klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Etter gjentatt bruk mister oppladbare batterier til slutt sin evne til å holde ladenivået.
  • Ikke prøv å lade vanlige alkaliske batterier i en lader. Det er en fare for batteriene rupturing eller eksploderer. Det er også batteriet utvidelsesenheter på markedet som hevder de kan forlenge levetiden til vanlige AA-batterier, men det er, igjen, fare for batteriene eksploderer eller lekker hvis batteriene har en defekt eller overopphetes.