Hvordan kan jeg kutte aluminium Trim med et Mitre så?

February 22

Hvordan kan jeg kutte aluminium Trim med et Mitre så?

Et spisst så kan brukes til mange forskjellige bruksområder, inkludert kutte aluminium trim. Spisst sager er stor for et glatt, rent kutt og kan gjøre noen ser ut som en profesjonell. De kan også brukes for kutte tre og plast. Når kutte aluminium trim med et spisst så kan du bruke en aluminium knivbladene. Dette har tenner som er liten og tett sammen, og det er laget av metall, slik at for optimal cut når du arbeider med aluminium trim.

Instruksjoner

•Measure alle aluminium trim for å klippe. Merke alle mål med merketråd slik at de er lett synlig når du begynner å kutte. Bruk en snekker plassen for å få ønsket vinkel på kuttet du trenger. Dette kan brukes til både måle vinkelen og merke det på aluminium trim.

•Opprette spisst så på en tabell eller stativet som er solid så så ikke påvirke eller rock. Lås metall bladet og sikre det er sikkert. Plasser trim på spisst så og justere vinkelen på kuttet. Drei knotten mot klokken for å løsne den. Deretter slå den til ønsket vinkel for cut. Slå den klokkeretning for å låse i vinkelen. Kontroller at det er stramt og sikkert på plass før du fortsetter.

•Lay trim på spisst så og linje opp bladet å kutte på mark på trim. Slå på så og hold på trim med én hånd. Dra ned så håndtaket med den andre hånden. Sakte dugde mens du holder trim fast mot så gjerdet. Løft opp bladet og slipp utløseren stoppe så kjører når kuttet er fullført.

•Gjenta denne fremgangsmåten for eventuelle andre vinkler ønsket. Justere bladet til enhver vinkel målt, gjør at hjørnene kø riktig.

Tips og advarsler

  • Bruke briller når kutte for å beskytte øynene mot fly aluminium.