Hvordan kan jeg koble flom lys til en garasje med lim?

January 7

En flomlys er en nyttig lys å ha rundt en garasjeport fordi det lyser opp et stort område. Ikke alle garasjer er egnet for skruen i lys, spesielt hvis de er laget av metall. Heldigvis er det mulig å lime en flomlys til en garasje med bruk av en todelt epoxy limet.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten av garasjen hvor du vil installere flomlys. Vanligvis vil du installere lys akkurat over garasjedør, nær en stikkontakt. Dette vil gjøre det enkelt å koble lyset og lyset vil bo stabilt når garasjeporten åpner og lukker. Bruke varmt vann, myk børste og vaskemiddel for å rengjøre overflaten.

•Sand basis av flomlys og garasje døren veggen. Dette vil gjøre ujevn overflaten litt og gjøre det enklere å installere lys. Tørke ned både flater med aceton fjerne alle fett og andre stoffer som kan gjøre det vanskelig for limet å holde seg til veggen.

•Sett på gummihansker. Bland de to delene av epoxy limet sammen med en maling rørestang. Plass limet inni kassetten dispenser.

•Spread lim på veggen og baksiden av flomlys. Bruke maling rørestang avrunde limet å sikre en jevn liming overflate. Trykk flom lys mot veggen og hold i ca to minutter.

•Tape flom lys tett til veggen mens du holder nede lys på veggen holde det i posisjon. Det tar flere timer for epoxy limet å kurere, så det er nødvendig å tape flom lys på veggen. Bruke nok båndet slik at flom lyset ikke falle av eller skli ned.

•Rengjør overflødig lim. med en fuktig klut før det tørker. Limet er mye vanskeligere å fjerne etter det tørker. At limet til kur for to dager. Etter to dager å fjerne tapen fra flomlys.

•Apply en linje med epoxy lim rundt foten av flomlys. Bruke limet sjenerøst for å opprette en ramme av lim rundt lyset. Dette gir større stabilitet og sikre en vanntett forsegling. At limet tørke to flere dager før du tar lyset.