Hvordan kan jeg kle opp et veldig lite bad vindu?

January 1

Opprette en vindu behandling for et veldig lite bad vinduet kan være en utfordring, men det kan også være en mulighet til å tenke utenfor boksen. Enten du foretrekker det tradisjonelle utseendet gardiner og persienner, eller ønsker å prøve noe litt annerledes, vil du slå en vanlig liten vindu i en ganske dekorativ aksent.

Grunnleggende

Når du er dekorere et lite vindu, vil den vises høyere og bredere Hvis du plasserer maskinvaren for gardiner eller blindene utenfor vinduskarmen.

Dekk glasset med fargede vindu film. Dette vil gi personvern mens lys inn på badet. Hvis du fremdeles vil bruke gardiner, vil du kunne la dem åpen på dagtid.

Bruk farge til å lage en størrelse. Gardiner i lyse eller bleke farger vil gjøre vinduet ser større. Bruk en tone som passer til veggfargen gjøre vinduet blande inn i veggen, snarere enn en kontrastfarge, som fremhever den formen og størrelsen på vinduet.

Velg lette materialer for gardiner og persienner. I stedet for veier vinduet med draperi stoffer eller blinde med tre slats, samlet bruk ren, semi ren eller svært lett ugjennomsiktig tekstiler gardiner og samleoppdateringer matchstick eller bambus blindene.

Dekorative behandlinger

Utforske vindu behandlinger enn tradisjonelle gardiner og persienner. Feste en hylle til veggen nederst i vinduskarmen og sette en stor dekorativ gryte fylt med grønt på den.

Skru en solid tak krok på innsiden øverst i vinduskarmen og henge en kurv av blomster (ekte eller kunstig) fra den. Hvis du dekorere sesongmessig, erstatte blomster med sesongmessige og juledekorasjoner.

Slå av vindusglass i faux glassmaleri. Velg et bilde med forholdsvis enkle linjer. Kjøpe en tape-støttet ledende produkt for å skissere elementene i bildet og glassmalerier farge ark å fylle i design (se avsnittet ressurser for mer informasjon). Bruke faux glassmalerier materialer til vinduet som produsentens anvisninger.