Hvordan kan jeg installere ny plastrør i et eldre hus?

March 18

Hvordan kan jeg installere ny plastrør i et eldre hus?

Nye plastrør i hus kan være enten kloakk linjer eller water supply lines. Kloakk linjer er vanligvis laget av ABS (akrylonitril butadien styren) svart plast eller PVC hvit plast. Vannforsyning rør, når laget av plast, er laget av Irrigation. Installasjon av disse vann eller kloakk rør er i utgangspunktet den samme, med ledd (koblinger) blir limt på plass. Etter fjerner gamle rør, er det best å holde dem som en mal og gjenskape det var allerede der med nye plastrør.

Instruksjoner

•Start vannet av på Husets av hovedkranen (hvis plast vannforsyningen linje). Skjære gjennom plast røret på punktet som nytt rør må installeres - bruk en baufil. Fjern eventuelle grader med arbeid kniv.

•Apply PVC primer rundt kuttet, samt innsiden av et koblingen (gjelder PVC primer Irrigation ledd, også). Vent til den tørke.

•Apply PVC lim rundt rør kuttet og en i slutten av en rett kobling. Trykk koblingen på røret slutten og hold i 30 sekunder. Prime slutten av et nytt stykke rør, og når det har tørket, bruke lim på røret slutten og det annet innenfor enden av koblingen. Presse røret slutten i koblingen, og hold i 30 sekunder. Fortsett på denne måten til plast røret når vann kampen - Husk å følge den gamle røret som er fjernet, som en mal.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer PVC kloakkrør, bruk alle PVC-koblinger. Hvis du installerer ABS kloakkrør, bruk alle ABS koblinger. Og når du installerer Irrigation vannrør, bruke Irrigation koblinger.
  • Hvis du arbeider på i kloakken linjen og kobler til en gammel leire eller støpejern kloakkrør, bruke en fleksibel gummi kobling for å koble leire/jern røret til den nye plastrør. Koblingen har bånd rundt hver ende som strammes med en skrue.
  • Koblinger - om PVC, ABS eller Irrigation - kommer i rett, 30 - 45-, 60 og 90 graders vinkler. Det er også "Kors-formet og" T "-formet koblinger koble en pipe til en annen.
  • Sjekke lokale avløp kodene i ditt område for den nødvendige diameteren på ulike kloakk/vann leverer rør, før du starter jobben.
  • Hvis du installerer ABS kloakkrør, er det ikke nødvendig å prime rør/koplingene før lime dem sammen. Imidlertid bruke ABS limet.