Hvordan kan jeg installere en grus innkjørsel selv?

March 27

Hvordan kan jeg installere en grus innkjørsel selv?

Installere en grus innkjørsel krever mer forberedelse og oppmerksomheten å detaljen enn bare å ha en lastebilsjåfør spredd belastningen av grus spacet tiltenkte oppkjørselen. Mens denne metoden fungerer bra for periodisk vedlikehold av oppkjørselen, resulterer bruker denne metoden for installeringen ofte i mange problemer og hyppigere vedlikehold re graveling. Riktige forberedelser for grus oppkjørselen hindrer at lav og våte flekker inntreffer.

Instruksjoner

•Excavate stedet for grus oppkjørselen. For små innkjørsler kan du utføre denne prosessen ved hjelp av en spade og trillebår, men for større innkjørsler du ville ha nytte av å ansette en profesjonell eller leie en bulldoser for å grave i området, som du trenger å grave ned minst åtte inches.

•Tamp ned jord i området. Bruke en stor mekanisk roller for å dekke større område enn en håndholdt jord sabotasje. Rulle tamping maskinen over området kontinuerlig for en grundig komprimere jord.

•Measure bredde og lengde på oppkjørselen området med et målebånd å bestemme kvadratmeterantallet for området. Bruk denne kvadrat opptakene mål til å bestille riktig mengde grus og bruke landskapsarbeid stoffet langs bunnen av det gravd ut området.

•Mix en gruppe av vegetasjon drepe spray og gjelder det gravd ut området. Dette hindrer gress og ugress vokse opp og gjennom oppkjørselen. Rull ut og bruke landskapsarbeid stoff på bunnen av det gravd ut området som ytterligere beskyttelse mot økende vegetasjon.

•Dekk landskapsarbeid stoffet umiddelbart med en fire - til seks - tommers lag grov grus å hindre stoffet fra blåser bort eller løfte av utgravde området. For å bestille grus, fortell selskapet du bestiller kvadratmeterantallet og dybden du vil bruke for denne første laget av grus.

•Har grus levering selskapet dumpe grus over området eller på én sentral plassering. Bruk en spade eller halvsov blad på traktor eller bulldoser for å spre grus på egen hånd, om nødvendig. Rulle tamping maskinen over det første laget av grov grus komprimere dette laget.

•Order en belastning for alvor i en finere korning gjelder i en fire-tommers lag over det første laget av grus. Når du bruker dette laget, tamp grus ned med mekanisk valsen og fortsette å bruke fire tommers lag med grus i mindre størrelser inntil du når ønsket grus dybden for oppkjørselen.

•Build opp siste grus laget i stedet for å komprimere den. Å fremme drenering og avta naturlige spredning prosessen, bygge opp midten av oppkjørselen tre-fire inches høyere enn kantene av oppkjørselen.

Tips og advarsler

  • For å hindre grus oppkjørselen spre og utvide oppkjørselen plass, kan du installere landskapsarbeid kanter langs kantene på oppkjørselen umiddelbart etter fullført oppkjørselen.