Hvordan kan jeg identifisere innendørs Houseplants?

December 7

Hvordan kan jeg identifisere innendørs Houseplants?

Huset planter i dag begynner livet i drivhus og gå derfra til en hage senter og deretter hjem. Men planter begynne ikke livet i et drivhus. De fleste planter som er dyrket som potteplanter ble utendørs planter. Derfor regnes nesten alle plante som kan tilpasses for å vokse innendørs som en "houseplant." Houseplants varierer i ulike fra tropiske planter som spider-anlegget til ørkenen planter som kaktusen. Identifisere innendørs houseplants er en lignende prosess å identifisere planter i naturen.

Instruksjoner

•Examine en houseplant's generelle utseende. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre hva økosystemet i houseplant kom fra. Kortere planter med tykk, hårete, voksaktig eller inntil bladene er sukkulenter. Tropiske planter har en frodig utseende med tynnere blader. Planter som ser ut som miniatyr trær kan være bonsai. Aloe planter, kaktus eller jade plant er eksempler på sukkulenter. Sukkulenter utvikle i varme klima der vann er begrenset. Tropiske planter utvikle seg i subcanopy av tropisk regnskog hvor vann er rikelig. Bonsai er en kunstig plante opprettet når gartnere begrenser vann og root utvikling i et tre- eller busken.

•Determine en plante er belysning krav. Planter med en høy belysning toleranse vokser fra områder hvor vegetasjonen er lav, scrubby eller sparsom som en ørken. Planter med lav belysning toleranse er fra områder der vegetasjon vokser godt og svært belysning som en tropisk regnskog. Det er mulig for sukkulenter å vokse i tropisk regnskog. Dette kan vokse i subcanopy av trærne der vannet ikke nå dem. Eksempler på tropiske sukkulenter er Christmas cactus. Ørkenen sukkulenter inkluderer piggete pære. Tropiske planter har nesten universelt lav belysning krav. De kan inneholde fred lilies eller edderkopp planter.

•Familiarize deg selv med en plante er vanning behov. Tropiske houseplants ha en høyere vanning. Saftige huset planter trenger mindre vann. En saftig som er gitt for mye vann kan utvikle rot råtne.

•Look over bladene av en houseplant. De fleste potteplanter har karakteristiske bladene. Leaf form og farge er ofte nok til å identifisere potteplanter. For eksempel bonsaitrær har Miniutgaver av voksen størrelse treet eller busken blader. Afrikanske fioler har runde grønne blader på størrelse med en sølv dollar på spissen av en blad stilk. Disse bladene er dekket i hår. Peace lily har spyd-formede blader som er glatt, skinnende og grønn med ingen ujevne steder langs kantene. Djevelens ivy bladene blir hjerteformet og grønn. Noen varianter er spraglete med hvite striper.

•Examine et anlegg for opptaksegenskaper spesifikk for at anlegget. Et anlegg kombinasjon av egenskaper vil hjelpe deg med å identifisere den. For eksempel ligner tempererte eføy som engelsk eføy tropiske eføy som djevelens ivy i at den produserer blader på petoles som vokser ut av en snikende vinranke. Men engelsk eføy produsere blader som har tre lapper og stammen er woody. Stilkene er mer saftig tropisk ivy har hjerte-formede blader.

Tips og advarsler

  • Consulting med anlegget identifikasjon guides som "Orto Guide til huset planter" eller til "Miracle Gro komplett Guide til Houseplants" kan hjelpe deg med å identifisere din houseplant mer fullstendig. Mange av disse guidene har bilder av vanlige potteplanter. Ved fotografier, kan du gjøre en positiv identifikasjon av huset anlegget. Andre gode kilder omfatter county utvidelse systemet, i tillegg til en ansatt i en barnehage eller hage senter.