Hvordan kan jeg gjøre resirkulering?

May 21

Sortering søppel for resirkulering vil hjelpe deg å redusere karbonutslipp. Hvis du er bekymret for jorden, bør hva vi tar fra og satt tilbake i det, resirkulering være en del av hverdagen. Selv om din by eller tettsted ikke gir en resirkulering Henteservice, kan du finne et sted i hjemmet til å lagre recyclables mellom turer til resirkuleringssenteret nærmest.

Instruksjoner

Kjøp nye søppel beholdere eller bruke tomme bokser i ditt hjem og angi en for papirkurven, for papir, én for aluminium og én for plast. Lagre disse hyllene på samme sted du regelmessig holde søppel kan, for å gjøre det enklere for deg og mindre sannsynlig vil du skulke dine resirkulering plikter.

•Sort søppel som du kaste den ut. Oppbevare papir atskilt fra plast og aluminium. Fjerne dekslene og skyll ut plast flasker og bokser å kvitte seg med alle spor av sukkerholdig væsker. Flat bokser og flasker av tråkke på dem. Dette vil tillate deg å lagre flere elementer i papirkurven.

•Recycle. Plasser resirkulering i by-forutsatt hyllene i smug eller på fortauskanten for byen for å plukke opp eller ta resirkulering til resirkuleringssenteret nærmest. Noen resirkulering sentre - i motsetning til byen pickup - kan betale deg for flasker og bokser. Sjekk med center på forhånd hvis du håper å få refundert for din innsats.