Hvordan kan jeg gjenopplive nesten døde Boston bregner?

February 5

Hvordan kan jeg gjenopplive nesten døde Boston bregner?

Boston fern (Nephrolepsis exaltata "Bostoniensis") stammer fra en arter som er innfødt til Florida og Stillehavsregionen. Avhengig av variasjon vokse sin lange, arching fronds eller bladene opp til 10 inches til 4 fot lang. Også kjent som sverd fern, Boston fern vokser i en hengende kurven i fuktig, karbonisert jord.

Funksjoner

Boston bregner krever indirekte lyse og fuktige forhold, med luftfuktigheten er minst 30 til 50 prosent. Innendørs planter foretrekker Dagtid temperaturer mellom 65 og 75 grader Fahrenheit og natt temperaturer mellom 55 og 65 F. Ifølge University of Florida vokse Boston bregner godt utendørs eller i veksthus i temperaturer mellom 65 og 95 F.

Effekter

Et innemiljø kan være for tørr for en Boston bregne; tilstrekkelig fuktighet kan føre grayish fronds og langsom vekst. Ifølge University of Arkansas, kan en utendørs Boston fern som overvintrer innendørs falle brosjyrer som det justerer mørkere, tørrere forhold.

Løsning

For å gjenopplive din fern, plasser den nær en luftfukter og tåke fronds med romtemperatur vann. Plasser den bregne beholder inne en større pott med fuktig sphagnum mosen og holde mosen og jord konsekvent fuktig. Du kan fjerne usunn fronds og plassere en overwintering Boston fern på et ark i en sørvendt vindu.