Hvordan kan jeg foreta en Chain Link gjerde privat?

January 26

Hvordan kan jeg foreta en Chain Link gjerde privat?

Lenken koble sammen er en stor holdbar fekting materiale som fungerer godt som en sikkerhet buffer mellom gården og omverdenen, men ikke så bra når det gjelder personvern. Heldigvis finnes det en rekke måter, både naturlige og kommersielle, at du kan slå din gamle chain link gjerde til en personvernet gjerde uten å bryte banken.

Personvern Slats

Det finnes mange kommersielle produsenter av det som kalles "personvern slats" eller "personvern strips". Dette er plast eller vinyl strimler som er vevet mellom koblingene på lenken koble sammen gjerde, loddrett eller i en diagonal orientering. De brukes til å redusere mengden av lys som passerer gjennom gjerdet og kan slå en tradisjonell chain link gjerde til en brukbar personvernet gjerde.

Gjerdet personvern stoff

Kommersielle chain link gjerde stoff leverandører produserer materialer som kan være kablet til en eksisterende chain link gjerde og råd til noen grad av personvernet til hagen din. Disse materialene er ofte nylon eller lerret i konstruksjon og kan vare i mange år.

Vinrankene og klatring planter

En lenken koble sammen gjerde kan brukes som et espalier for vindyrking, som druer, eller klatring planter som noen av de klatring steg kultivarene. Dette har råd til hagen din et nivå av personvern svært lite kostnader. I tillegg kan vinrankene og planter være beskjæres eller lov til å fylle ut for å redusere eller øke nivået av personvern i hagen din. Ett problem med denne metoden er imidlertid at klatring planter og vinstokker er vanligvis løvfellende og dermed vil forlate verftet desidert un privat gjennom vinteren.

TARP

Hvis prisen er et problem, og du velger funksjon over form, kan en enkel plast presenning zip-knyttet til gjerdet slå en gjennomsiktig kjeden link installasjon i en personvernet gjerde. Tarps kommer i en rekke farger, og er tilgjengelig i de fleste hjem forbedring butikken, så du kan utfylle din gjerde farge ved hjelp av en tilsvarende farget presenning. Det kan ikke være peneste gjerdet på blokken, men det får jobben gjort.