Hvordan kan jeg foreta aluminium kan stoppe svette?

January 30

Svette oppstår på windows når vanndråper, kalt kondens, utvikle på innsiden glass på grunn av en ekstrem temperaturforskjell mellom og utenfor hjemmet. I tillegg sammensatte høye nivåer av interiør fuktighet sterkt svette problemet. Vinduet svette er problematisk for alle typer windows, inkludert de laget av aluminium og er mest hyppige i vinter. Løsningen hindrer vann dannelsen er å gjøre noen små justeringer kontrollere innendørs air miljøet.

Instruksjoner

• Kjør alle bad og kjøkken fans i 20 til 30 minutter etter matlaging eller tar dusjer å ventilere overflødig fuktighet ut av hjemmet.

•Åpne alle gardiner i dagslys timer å tillate sollyset å varme opp innsiden av av vindusglass. Dette stopper kondens ved å redusere forskjellen i de innendørs og utendørs temperaturene.

•Start termostaten på ovnen opp én grad om gangen til overflødig vann på windows stopp. Du må justere temperaturen hvis svetting oppstår igjen siden UTENDØRSTEMPERATUR drops vil føre til at vannet for utbyggningen. Denne teknikken fungerer også for å eliminere sommer vinduet svette problemer også.

•Plasser en avfukteren i rommet der vinduene aluminium svette og koble den til. Angi ringe å opprettholde en fuktighet 40 prosent hvis utendørs temperaturen er rundt frysepunktet. Hvis du bor i et svært kaldt klima der nå temperaturer under frysepunktet, lavere luftfuktigheten litt om gangen til lavt på 15 prosent, om nødvendig, å stoppe den svette.

Tips og advarsler

  • Hvis kondens danner på utsiden av aluminium windows, indikerer tilstedeværelse av luftlekkasjer. Forsegle rundt hele utsiden av aluminium bilderammen med en klar eller hvit utvendig førsteklasses latex caulk.