Hvordan kan jeg fjerne stubber & røtter?

June 1

Hvordan kan jeg fjerne stubber & røtter?

Modne trær øke din bolig verdi med så mye som $10.000 per treet, ifølge råd av treet og landskap takstmenn. Treet stumper, men kan være stygge og fjerne dem er tilrådelig.

Betraktninger

Forskjellige trær har forskjellige typer rotsystem. En trestubbe med en stor, men smale rotsystem reagerer på ulike metoder for fjerning enn et tre med en enkelt, dype trykk rot. Det er viktig å identifisere typen rot du arbeider med før du begynner fjerningen.

Verktøy

Flere verktøy brukes vanligvis til å fjerne stubber og røtter. Mindre trær svare godt for å hånd graving med en spade, mens større trær kan kreve en Traktorgravere å løsne roten.

Fjerning metoder

Det er mulig å fjerne trestubber og røtter av graving, sliping og kjemikalier. Grave fjerner omkringliggende skitt, løsne stubbe og røtter så det er mulig å trekke stump ut. Sliping slites ned stump til under jord linjen, men fjerner ikke vanligvis alle røttene. Visse kjemikalier spise sakte stump bort før det er ikke lenger synlig over jorden linjen. Brenning brukes også til å fjerne stubber. Ikke alle metoder for å fjerne stubber helt eliminere rotsystem.