Hvordan kan jeg fjerne hårfarge fra badekaret mitt?

November 12

Hvordan kan jeg fjerne hårfarge fra badekaret mitt?

Fargestoffer eller utheving hår kan være en interessant og morsom måte å endre generelle utseende og hjem hår fargestoff kits kan gjøre det enda enklere. Når farge håret hjemme, dekk klær og flater hvor du arbeider med gamle klær eller håndklær at du ikke tankene flekker og fungerer over en rensbare overflate, for eksempel en vask eller badekar.

Instruksjoner

•Rinse flekken godt med varmt vann og kratt med en rengjøring svamp som har en grov side for utvasking. Skyll igjen med varmt vann.

•Fyll litt en myk bleke kratt på en ren svamp og bruk flekken på badekaret. Ett merkenavn er myke kratt med blekemiddel og kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, drugstores og jernvareforretninger. Skyll godt med vann.

•Apply en liten mengde blekemiddel skrubbing pulver til flekken. Ett merkenavn er Ajax og kan finnes på de fleste dagligvarebutikker, drugstores og jernvareforretninger. Fukt en ren svamp med vann og skrubbe flekken. Skyll godt med vann.

•Fyll ¼ kopp blekemiddel i en kopp varmt vann. Fukt en ren svamp i blekemidler og gjelder alle fugemasse som har blitt farget. Skrubbe lett og la sitte i 20 minutter. Skyll godt med vann.

•Fyll litt blekemiddel direkte på flekken hvis badekaret er keramisk (ikke plast eller glassfiber, da dette vil flekken og skade disse materialene). Fukt en ren svamp med vann og skrubbe flekken. Skyll godt med vann.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid verneutstyr over klær, hud og øyne når du arbeider med sterke kjemikalier som bleach. Hvis mulig, åpne en windows og/eller dører for å holde området ventilert.
  • Bland ikke rengjøring produkter, som dette kan skape skadelige gasser og damper. Skyll godt etter benytter hver rengjøringsmiddel. Unngå å bruke blekemiddel eller blekemiddel-baserte produkter på kar laget av glassfiber eller plast, som blekemiddel kan skade overflatene. Bruk ikke-blekemiddel rengjøringsprodukter for overflater i stedet.