Hvordan kan jeg fjerne aluminium Vær Stripping rundt et knust vindu?

February 26

Aluminium vær stripping er vanlig rundt vinduer og dører å forsegle hull eller sprekker venstre etter installasjon. Du kan finne mange typer vær stripping, og aluminium er ikke det mest vanlige, det er fortsatt mye brukt, spesielt for windows. Når du erstatter et knust vindu, er en av de første skrittene å fjerne vær stripping. Dette vil tillate deg å fjerne vinduet. Du kan fjerne denne vær stripping på bare noen få minutter.

Instruksjoner

•Kontroller vinduet og se på vær stripping å avgjøre hvor den er festet. Montører spikeren i de fleste vær stripping. De kan også skyve den inn i en groove på siden av vinduet eller reparer det med en caulk pistol.

•Fjern neglene feste vær stripping. Fange spissen av spiker med tang og trekk. Start på et hjørne av vinduet og jobber hele veien rundt, fjerne alle negler i vær stripping.

•Trekk av vær stripping vinduet begynner øverst. Lirk opp i begynnelsen av det første stykket med en sparkel til gang og trekk resten av stripen. Fortsett denne prosessen rundt hele vinduet og fjerne alle vær stripping.

•Rengjør området der vær stripping var festet til jamb. Spray vann og såpe over området for å fjerne eventuelle rester og gunk som kan være fra vær stripping eller caulk installasjonsprogram brukes til å feste den. La tid for området rundt vinduet tørke.

Tips og advarsler

  • Fjerning kan variere noe avhengig av vær stripping og nøyaktig hvor den er festet.