Hvordan kan jeg fikse min basseng som er grønne?

February 19

Hvordan kan jeg fikse min basseng som er grønne?

Hvis bassenget har slått grønn, betyr det voksende alger og et problem med kjemien i vannet. En grønn pool bør ikke være svømt i. Før du nyter bassenget, må du fjerne alle rusk og grønn substans fra vann og basseng vegger, samt fikse kjemiske balansen. Rengjøring vann vil ta litt tid, så ikke forvente å kunne svømme på samme dag du begynner din rengjøring; kjemikalier selv kan ta flere timer å arbeide før du kan få i bassenget.

Instruksjoner

•Tøm skimmer filteret, ligger ved siden av bassenget. For mye rusk i skimmer kurven kan hindre filteret fungerer.

•Vri bassenget filtrere på hjelpe ren bassenget mens du arbeider med gjenværende rusk i vannet. Bassenget filtre fjerner bare flytende partikler i vannet, ikke noe som på gulvet eller fast til veggen av bassenget. De fleste bassenget filtre skal kjøre minst seks til åtte timer om dagen, hvis ikke nærmere 12 timer.

•Fjern flytende partikler, for eksempel feil og blader, fra overflaten av vannet med en netto verktøyet på en lang stang. Dukkert skimmer ned i bassenget for å få rusk kan ha gått til bunnen av bassenget.

•Vri pumpen filtrere av og pensel sidene av bassenget med spesielle scrub pensel på slutten av bassenget. Vent til alle rusk har avgjort på gulvet, og deretter aktivere filteret på.

•Engage vakuum vedlegget til filteret og la den til å streife rundt gulvet i bassenget.

•Rengjør selve filteret av pumpen av og sett den til innstillingen "backwash". La pumpen kjøres på backwash til vannet går rent normalt ca. ett minutt. Slå filteret til innstillingen "lukket" og fjern rusk fanget inni. Erstatt kurven og aktivere filteret som normalt.

•Legg vann i bassenget med slange, om nødvendig, å få den tilbake til riktig nivå.

•Measure bredde, lengde og gjennomsnittlig dybde bassenget med et målebånd. Dette hjelper deg å finne ut hvor mange galle av vann bassenget holder og hvor mange kjemikalier må du legge til bassenget.

•Ta bassenget målinger, og et utvalg av vann, til en pool tilførsel lagre for profesjonell hjelp om hvordan å holde vannet rent og fri for alger. Avhengig av den gjeldende vannkvalitet, størrelsen på utvalget og typen kjemikalier du, vil bassenget profesjonelle gi anbefalinger for deg for hvilken type og mengder kjemikalier til. Du må sannsynligvis legge et "sjokk" kjemiske til bassenget for å drepe noen alger i bassenget og en pH innstilt for å balansere vannet og en kjemisk å rense vannet, som klor.

•Retest bassenget med en hjem test kit, følger produsentens instruksjoner på pakken. Legge til flere kjemikalier som nødvendig, og venter den anbefalte tiden på product emballasje før du svømme i vannet.

•Kontroller vannet ukentlig å sikre at du holde vannet på den riktige balansen av vann. Legge til mer vann i bassenget som for å beholde det på den riktige balansen.

Tips og advarsler

  • Hvis den ble forsømt for lenge og har mer rusk enn vann i den, tømme bassenget som mulig i stedet for å prøve å fjerne algene med filtersystemer. Legge til mer vann som nødvendig og be for profesjonell hjelp med å få kjemikalier balansert riktig.
  • Ikke Legg mer klor i bassenget enn hva som anbefales på emballasjen. For mye irriterer øynene og gjør huden kløende. Alltid vent den foreslåtte tiden før du får i bassenget for å unngå skader.