Hvordan kan jeg fikse Glass i klokker & Barometers?

October 2

I siste, glass stykker fra klokker og barometers normalt bare erstattet, men med nye lim har det blitt mulig å reparere glasset selv. Glass beslutningstakere bruke et lim kalt E600 for å reparere brukket glass som det er i stand til å følge glassoverflater. Koble glasset til tre eller plast som holdt det, bruke en totrinns epoxy som replikeres tekstur av hva overflate det brukes på.

Instruksjoner

•Sett på et par gummihansker og vernebriller for å beskytte hendene og øynene mot villfaren glasskår. Plassere alle glass stykker på en flat overflate. Du må kanskje fjerne noen brikker igjen i klokke eller barometer seg. Vær forsiktig med å kutte deg selv.

•Filen ned brutt kantene av glasset arbeidet. Pause i glasset fører mange brudd som kunne re brems hvis din ikke filen dem bort før liming. Bruk lett trykk på filen som for mye kan bare tjene til å sprekk glasset mer.

•Apply et lys belegg av E600 på fersk fylt kantene av glasset arbeidet. Klem kantene sammen med en moderat mengde trykk og holde presset opp noen minutter. Legge fersk limt stykket på et papirhåndkle og la den stivne i en halv time.

•Plasser glass stykke på klokke eller barometer ansiktet, ser etter passer. Glasset vil ikke bo i seg selv så du må bruke en epoxy. Hell noen sagmugg i hetten av en brus flaske og blande epoxy og sagmugg sammen. Rør med en tannpirker og deretter bruker den der glasset berører på klokken eller barometer.

•Trykk glass stykke til epoxied del av klokken eller barometer og holder det fast i noen minutter. Hvis mulig har klokke eller barometer på ryggen slik at tyngdekraften vil trekke glasset ned og holde det på plass. La epoxy satt i en halv time før avslutning objektet.