Hvordan kan jeg fikse en lapp av fargen på en skinnsofa?

May 8

Hvordan kan jeg fikse en lapp av fargen på en skinnsofa?

Skinnsofaer er svært holdbar, ofte gir år komfortable tjeneste før måtte eventuelle reparasjoner. Over tid, men kan fargen på sofaen være kompromittert på grunn av flekker eller rengjøringskjemikalier. Selv om det kan være ganske nedslående å har en patch sofaen en annen farge enn resten, er det lett avhjelpes med riktig forsyninger, er normalt tilgjengelig på din lokale skinn leverandør eller online. Denne prosessen fungerer best hvis du prøver å mørkne et falmet område.

Instruksjoner

•Rengjør skinn sofaen grundig med varmt vann og mild oppvaskmiddel med en klut. Alle spor av smuss, body olje, flekker og annet rusk må fjernes fra skinn eller fargen ikke vil følge riktig.

•RUB rikelig med skinn prep løsning på falmede patch sofaen og skrubbe den fast med en myk klut til å åpne porene i huden. Fjerne overflødig løsningen med en klut og la skinn tørke helt, vanligvis 15 til 30 minutter. Lær prep løsningen bidrar til å fungere som en avfettingsmiddel, fjerne oljer som kan forårsake fargen mislykkes.

•Sand blek området sofaen med fine korns slipepapir, ta vare ikke for å sand over sømmene på sofaen, som det kan forårsake trådene fray og pause. Litt scuff overflaten av læret med en svært lett trykk. Trykk ikke vanskelig, eller du vil slipes skinn, forårsaker ytterligere skade. Tørk sliping støv fra skinn med en fuktig svamp og tillate materiale tørke.

•Apply et lag av lærindustrien farge å det berørte området sofaen med en svamp applikator. Bruke lange, selv slag for å bruke fargen, være forsiktig med å overlappe strøkene. Det er best å bruke flere tynne strøk med farge for å oppnå ønsket effekt, i stedet for tunge strøk. At sofaen å tørke mellom lagene i farge.

•Spray et siste strøk av lærindustrien farge på sofaen med en spray apparater, holder den ca 12 inches fra skinn. Igjen, bruke lange, selv slag å fargen. Tillate lærindustrien farge å kurere i 48 timer før urovekkende sofaen. Fjerne noen farge rester fra recolored området med en fuktig svamp å unngå å skade din klær.

Tips og advarsler

  • Klipp en én tomme kvadrat fra et iøynefallende sted sofaen og ta fargeprøven med deg til din lokale skinn materialleverandør, så han kan formulere lærindustrien farge å matche sofaen.