Hvordan kan jeg få organisert & ren opp et rotete kontor?

July 11

Hvordan kan jeg få organisert & ren opp et rotete kontor?

Hvis du bruker åtte timer eller mer av dagen sitter bak en pult, garantert for å samle litt rot. Sjansene er, når arbeidsdagen er gjort, du er klar til jet på kontoret i stedet for å plukke opp noen søl du har gjort. Men en organisert arbeidsplass kan hjelpe deg bli mer produktiv og føler mindre stress. Satt til side et øyeblikk å kvitte seg med søppelpost og sette alt på sin plass.

Instruksjoner

•Clear alt fra skrivebordet unntatt vesentlige--desk telefonen, skriver/faks og datamaskinen. Kast noe du ikke trenger - gamle notater, søppelpost, mottak eller papirer fra mer enn et år siden. Makulere sensitive elementer.

•Bruk en ren klut til å tørke alle støv og rusk fra skrivebordet. Ikke glem maskinen og telefonen. Bruk trykkluft som en enkel rengjøring løsning for tastaturer og elektronikk som ikke får våt.

•Sett noen penner og blyanter i en lett å nå beholder på skrivebordet. Angi en skuff for resten, og gjør dette til en forsyning skuff. Samle binders, saks, notater, stempler og andre lignende elementer som ble strødd om skrivebordet eller stuet i tilfeldig skuffer. Gruppere dem i små beholdere eller investere i en skuff arrangør.

•Designate en skuff for viktige papirer. Hvis skrivebordet ikke har en stor, fil-størrelse skuff, vurdere en trekkspill-fil eller et system av stablet skuffer. Label hver fil riktig og spesielt. Unngå generelle catchall filer, hvis papirene ikke passer inn i en merket filer, sjansene er du ikke trenger den. En diverse fil blir også raskt en oppsamlingsadresse for papirarbeid, oppmuntrende uorganisert vaner.

•Gå filer du kan på datamaskinen. Bruk programvare som Microsoft Outlook eller et lignende program for å input viktig forretningskontaktene er noterte på papir utklipp og som kan være skriblet på en skrivebordskalender. Du vil kunne finne dem med noen få klikk på musen og fjerne rot. Organisere skrivebordet på samme måte du arkiverte fysiske papirer. Bruke merket mapper slik at du kan finne elementer raskt.

•Hold personlige elementer til et minimum. Vurdere hengende kunstverk på nærliggende vegger eller feste et favorittbilde til en corkboard i stedet for å bruke en ramme på skrivebordet.

•Hold en liten bærbar PC i nærheten telefonen å notere ned telefonmeldinger. Lese notater på slutten av dagen, og bare rive av bærbar PC siden når oppgaver er fullført.

•Spend en stund hver dag å sette bort innkommende e-post og filen unna papirer på riktig sted. Flytte håndskrevne notater til din planlegger eller kaste dem hvis de er ikke lenger relevant.