Hvordan kan jeg dele Orchid planter?

May 1

Hvordan kan jeg dele Orchid planter?

Se nøye på en orkide plante. Når anlegget er klart til å reprodusere, vokser den en liten avlegger plante i sine røtter. Når lille anlegget er stor nok til å overleve på egen hånd, kan du skille de to plantene og plante avlegger anlegget i en egen beholder. Dele orkideer er en prosess for å skille røttene mellom de to plantene. Som en orkidé vokser, har færre av sin overordnede planterøttene og mer av sine egne. Det er derfor dele modne orkideer er enklere.

Instruksjoner

•Kontroller orkideer å sikre at de er klar til å deles. Hvis avlegger anlegget ikke er modne nok til å skilles fra overordnede anlegget, vil det bli en svak plante som overlever dårlig på egen hånd.

•Plasser orkidé beholderen i vann og la den suge i en time før du prøver å fjerne orkideer. Dette vil holde orkideer fra klamrer seg til beholderen kan du fjerne den uten å skade den.

•Forbered presse rot ballen på orkideer å jobbe den gratis potting materialet. Pass på å skade roten ballen så lite som mulig.

•Examine rot ballen for naturlig separasjoner der to orkideer vokst fra hverandre. Dette er områdene hvor du vil forsøke å trekke eller kutte orkideer fra hverandre.

•Lag en løsning med 10 prosent blekemiddel ved å blande en del blekemiddel og ni deler vann. Nyt en ren klut med løsningen, og gni din hage sakser med denne løsningen før du bruker dem på en orkidé.

•Trekk eller kutt orkideer i divisjoner langs den naturlige separeringen poeng. Kontroller at hver avdeling har tre eller fire sunn røtter.

•Plasser plast skum pakking peanøtter i bunnen av din orkidé beholder. Din beholder bør være store nok til å gi hver orchid to år med vekst. Legge til potting medium over pakking peanøtter. Plass orkideer i beholderen. Legge til vekstmediet til røttene er 2 inches under overflaten av beholderen.

•Trykk potting mediet til det er fast rundt røttene av orkideer. Orkideer bør ikke vingle i beholderen. Orkideer som er godt plantet vil utvikle en sterk rotsystem. Vann ny orkidé slik at potting mediet er fuktig.