Hvordan kan jeg dekker min peisen åpningen i vinteren?

February 20

Hvordan kan jeg dekker min peisen åpningen i vinteren?

Peiser er ikke den mest effektive måten å varme huset og brennende tre er en lukt noen mennesker ikke finner behagelig. Andre liker ikke å dra tre og alle rusk som kommer med det gjennom huset til feed brannen. For disse grunner velger noen folk ikke for å bruke deres peiser om vinteren. Når peisen ikke er i bruk, er holde røykrøret lukket din første forsvar mot kulde utkast etterfulgt av dekker hullet i din peisen åpningen.

Dører

Du kan blokkere peisen åpne permanent med murstein eller tre, men det er bedre å gjøre noe midlertidig slik at du har tilgang til å bygge en sporadisk brann ønsker noen varme under et strømbrudd. Dessuten bør du noen gang selge huset, peis er vanligvis en ressurs.

Lufttett peis dører vil holde huset stengt fra utkast som kanskje kommer ned pipen. De skal monteres bare rett i åpningen å gjøre jobben sin riktig. Hvis du bor i et svært kaldt klima, vil dører, som vanligvis er laget av glass, ikke gi mye isolasjon. Kulden kan trenge gjennom glasset og bringe i kald luft.

Aluminium

En annen idé for å dekke opp hullet er et stykke aluminium. En artikkel i "Moder Jord News" antyder at et stykke aluminium kutte stor nok til å dekke hullet. Dette stykket kan settes over peisen åpningen når det ikke er i bruk, særlig om natten når alle sover.

Fordi det er brannsikre, kan du sette aluminium opp før gå til sengs selv om du har hatt en brann og det er fortsatt embers brenner. Dette er ikke en estetisk dekning og det er ikke isolert, men det stopper luftstrømmen hvis det er montert riktig. Denne ideen fungerer best for folk som bruker peisen ofte, men vil beholde åpningen dekket om natten.

Styrofoam, skum og stoff

Hvis du bruker peis sporadisk og ønsker for å beholde tilgang til det, dekk åpningen med et ark av Styrofoam isolasjon. Dette vil ta seg av både den kalde luften og utkastet. Kuttet Styrofoam til den nøyaktige størrelsen på åpningen cut et stykke skum brukt for demping samme størrelse og lim den på Styrofoam. Dekke dette i et stoff som vil utfylle decor i rommet.

Styrofoam er smidig så du kan virkelig kile den til åpningen godt og stramt. Dette er brannfarlig, så den ikke kan brukes etter en brann har vært brennende. Denne ideen gir deg et dekorativt element sammen med å holde din peis dekket for å hindre kulde og utkast.