Hvordan kan jeg bygge sement blokk Inground bassenger?

September 12

Hvordan kan jeg bygge sement blokk Inground bassenger?

Bygge i bakken bassenget i lett-å-følge trinn. Et basseng konstruert med betongblokker er utfordrende for å bygge, men hvis du følger disse trinnene nøye prosessen vil være relativt smertefri. Veggene i bassenget er laget fra blokker som er støpt inn en konkret fot eller fra blokker som er stablet 6 eller 7 høyt og fylt med betong og rebar. Disse instruksjonene beskriver trinnene for en sement blokk basseng som er 20 av 40 fot. Bunnen av bassenget kan være komprimert sand eller perlite og betongblanding.

Instruksjoner

•Velg størrelsen og plasseringen av bassenget. Merk at toppen av bassenget vil hvile holdent med bakken er overflate. Gjøre målinger presis, som må disse for utgraving prosessen. Grave en ekstra seks inches over ønsket dybde av bassenget. Dette vil gi rikelig rom for betong, komprimert sand eller perlite og betong blanding. Også bruke utgravningen utstyr gravingen ett-fots rundt sidene av bassenget for et lounging område. Du vil også måtte grave plass for rør til bassenget. En gravemaskin er den raskeste måten å utføre denne oppgaven.

•Prepare betong for fotfeste din slagg blokker. En filler pumpe vil være nødvendig å fylle blokker med sement. Du kan bruke shotcrete i stedet for betong; blandingen er mindre pålitelig, men det er billigere. Du må også likt mellomrom rebar å forsterke betongen, om en hver sjette inches.

•Still blokker rundt kantene av bassenget på veggene og stable dem seks eller syv høy. Bore et hull der du vil plassere rør og pumpe. Avløpsrøret må være under bassenget. En pumpe for å fylle bassenget kan plasseres på toppen for enkel tilgang. Pumpen kan kobles til bassenget fra alle steder i hagen din.

•Plasser en ring av betong på toppen av veggene. Du kan angi plass til lys som er sikret i betongen til toppen eller sidene av bassenget. Etterlate ekstra plass for disse funksjonene og knytte lysene til betongen senere ved nøye blobbing betongen for å sikre belysning. Helle betong på bunnen av bassenget seks inches dyp. Alltid nivå sement med skraper. Dekke alle flater som kan bli utsatt med vann. Du trenger ikke å sette sement på sidene av blokkene, som blokkene er laget av sement.

•Installer stigen, som er laget av aluminium rør. Gå til siden av bassenget med litt mørtel. Skyv hver ende av stigen hullene. Rekkverket kommer med flens krage. Fest flensen, som er et rekkverk base, anker krage eller pool dekk med rustfritt stål eller galvanisert bolt. Bruk den samme prosessen for å installere tilleggsfunksjoner som et stupebrett.

•Seal hele sement overflaten med et lag av gips. Du kan gjøre dette med sement skraper. Gipsen er en blanding av gips, sand og sement.

•Tile tett med basseng fliser til å lage en vanntett forsegling. Bassenget fliser kan noen ganger kjøpes på flisen butikker eller svømmebasseng og boblebad. Kutt forsiktig rundt stigen når sel og fliser. Det er viktig å tile tett fordi betong er ikke vanntett. Fylle bassenget med vann.

•Fullstendig prosjektet ved å gå for en svømmetur. Nyte i det faktum at du lagret omtrent halvparten av prisen fra hva du ville ha brukt hvis du ansatt en entreprenør.