Hvordan kan jeg bygge med landskapet Pavers?

February 20

Hvordan kan jeg bygge med landskapet Pavers?

Utleggere kan brukes å bygge landskapet funksjoner som terrasser, skritt og støttemurer. Landskapet Asfaltutleggere kommer i forskjellige materialer som murstein, skifer, betong, kalkstein og granitt. Fordi de fleste utleggere har to eller flere flat sider, er den enkleste måten å bygge med dem stable dem som og feste dem med mørtel. Du kan bruke denne stabling teknikken for å bygge en døren på toppen av din eksisterende fortau. Du kan også bruke stabling teknikken for å bygge et hevet sengen som er opptil 2 fot høy rundt en eksisterende hage.

Instruksjoner

Stabling Pavers å bygge en døren

•Measure en rektangulær disposisjon for døren med en lengde på 35 1/2 inches for delen parallelt med døren og en bredde på 23 1/2 inches for partene. Merke hvert hjørne med kritt blyant. Trekke de tre sidene av døren med kritt pencil og en målestokk; delen av huset hvor du døren åpnes vil tjene som den fjerde siden.

•Skjære hver engineering murstein i halv ved å bruke et målebånd og en blyant merke halvveis på hver murstein. En kald meisel på blyanten merke og trykke med din murstein hammer til det bryter i halvparten eller halvert murstein med en sirkelsag som er utstyrt med en murblader.

•Kuleis mørtel på din murskje. Bruk flate siden av murskje for å spre mørtelen etter kritt linjen på fortauet. Bruk kam siden av murskje holder det på mindre enn en 45-graders vinkel for å gre mørtelen jevnt på fortauet overflaten.

•Bed halv-murstein å trykke dem jevnt i mørtelen justere hver murstein med ditt nivå som du arbeider. Nytt kam mørtelen hvis det blir klaka eller fjerne den og bruke mer mørtel. Gjenta prosessen før den første raden i murstein er fullført. Legge til rader til dørstokken har riktig høyde for døren.

•Spread mørtel over hele øverste rad murstein med den flate siden av murskje. Plasser stykke skifer på mortared murstein og trykk den hardt ned. Bruke en hammer og nivå for å trykke ned det skifer trinnet 1/4 tommers lavere foran enn i tilbake til direkte regnvann fra døren.

Stabling Pavers å bygge et hevet sengen

•Bruk en hage slange for å lage en disposisjon for der du vil hevet sengen bygges rundt utsiden av eksisterende hage. Spray en kritt linje ved siden av slangen til viser hvor du skal plassere murstein. Utforme en praksis rad med murstein å kontrollere avstanden fjerner dem.

•Following kritt linjen grave en 1 1/2-tommers gjennom rundt hagen din eksisterende med din spade som er tomme bredere enn bredden av murstein. Fyll bunnen med sanden med din spade. Trykk hver murstein fast i sanden med et nivå du justering. Tapp murstein når det er nødvendig med en gummihammer så sjekk med ditt nivå for å holde dem.

•Kuleis mørtel på murskje. Bruk flat siden av murskje å spre mørtelen på tre murstein samtidig om 1-tomme tykk og nesten like bred som murstein. Bruk kam siden av murskje å forsiktig gre mørtelen på den første gruppen av murstein. Trykk hver murstein ned fast i mørtel med en nivå og gummi Hammer justere murstein.

•Continue mortaring prosessen for hver rad til hevet sengen er ett til to - fot høy. Legg bullnose murstein som den siste raden å gi hevet sengen et profesjonelt utseende. La mørtelen tørke følgende produsentens retninger før vanne plantene.

Tips og advarsler

  • Huden og øynene kan skades hvis de kommer i kontakt med våt sement, som er en ingrediens av mørtel.