Hvordan kan jeg bygge en verandaen på et gammelt gårdshus?

November 2

Et gammelt gårdshus er ikke et gammelt gårdshus uten en veranda. Det trenger ikke å være en terrasse, og det trenger ikke å være forseggjort, men det bør dekkes, og den bør ha nok plass til en gyngestol eller to. Denne planen vil hjelpe deg å bygge en grunnleggende åtte fot av åtte fot veranda.

Instruksjoner

Bygge en grunnleggende veranda

•Decide der du vil verandaen din. Grave fire innlegg hull, Ben dypt, hvert hjørne. Angi den 4 tommen dyp av 4 tommers bred 8 fot lang innlegg hullene. Bruk streng og lodd bob at innleggene er på samme høyde.

•Mix betong og hell den i hullene. Vær forsiktig at innleggene er jevn. La betongen tørr og kurere, pr. instruksjonene på vesken. Dette vil vanligvis ta et par dager.

•Hammer 2 tommers dyp av 4 tommers bred 8 fot lange planker vannrett til toppen av innlegg. Gjør det samme på bunnen av innleggene. Bruke en stud finder til å oppdage 2 tommers dyp av 4 tommer bredt boards inne huset. Pigger er plater som støtter huset rammen. stud finder oppdager negler, så du vil knytte din trelast i omtrent en halv tomme av stedet der stud finder poeng. Spiker styrene nærmest til huset til interiør house styrene som inneholder de piggene.

•Nail i sperrene. De bør bestå av 2 tommers dyp av 4 tommer bred 8 fot lange planker, vippet litt nedover fra huset til forsiden av den øverste veranda rammen. Bruk din stud finder til å finne en indre bord for toppen av sperrene; det vil være toppen av din veranda taket. Du vil sannsynligvis vinkel neglene litt å sikre sperrene er riktig knyttet til veranda rammen og interiør stenderne. Plassere sperrene om en fot fra hverandre, med smale, 2 tommers siden vendt oppover.

•Koble gulvet støtter nederst på verandaen, med 2 tommers dyp av 4 tommers bred 8 fot lange planker linjeavstand om en fot fra hverandre. Smalt, 2 tommers dyp side av styrene skal vende. Disse styrene bør utvide fra verandaen lavere frontprogram til stud i huset. Igjen, bruk din stud finder til å oppdage disse interiør house ramme styrene, og vinkle neglene for best mulig støtte.

•Bruk gjenværende styrene som gulv, spikrer dem å støtte med bred, 4 tommers side vendt oppover. Plass plankene så nær hverandre som mulig. Du kan også bytte not og fjær planker til styrene, men det vil være mye dyrere.

•Nail kryssfiner plater til sperrene, bruker negler om hver sjette inches langs sperrene. Plasser taktekking papiret over kryssfiner, og spikeren i Helvetesild eller tin taket.

•Stain eller male verandaen din å matche hus. Legg rekkverk eller en lys skjerm, hvis du liker. Gi.

Tips og advarsler

  • Hvis huset er i et område som er utsatt for tung snø eller regn, kan du heve verandaen og legge trapper. For steder med tung snø bør du også vurdere å gjøre forhallen taket litt brattere å unngå en kollaps.