Hvordan kan jeg bygge en takterrasse?

July 2

Hvordan kan jeg bygge en takterrasse?

En takterrasse gjør ditt hjem mer attraktivt. Det er også en miljøvennlig måte å gi et privat tilfluktssted fra støy. Folk som bor i urbane innstillinger vanligvis velge takterrasser på grunn av begrenset verftet plassen som gjør det utfordrende for å skjære ut plass til en hage. Men bygge en takterrasse krever planlegging og forskning.

Bygge koder

Besøk departementet bygningen i byen og for å finne ut fra bygningen kode inspektør hva reglene er for å installere en takterrasse. I noen tilfeller kan det hende du må forsterke taket fra under for å gi riktig støtte for den ekstra belastningen. Vil du sannsynligvis trenger å presentere en plan bygningen avdeling tjenestemenn og få den godkjent for å få tillatelse.

Tok Tips

Kontrollere taket for lav kapasitet. Bruk en utjevning sammensatte jevne ut overflaten om nødvendig. Selv om eksisterende taket har sannsynligvis en dreneringssystemet sted, må det være forsterket med vanntettingsmembraner tilleggsmateriale. Du kan velge et kjemisk-baserte vanntett produkt eller bruke noen form for gummiaktig membran eller plater, som også innrømmer vannet renne av taket. Du trenger også en dreneringssystemet.Avgjøre hvor mye område takterrassen vil omfatte. Du kan oppgi en takterrasse med så lite som en patio tabell med en paraply og stoler. Et annet alternativ kan være å velge et mellomrom og gjøre halvparten til en terrasse ved å installere terrassebord eller side ved side i området. Plant tomrommene med blomster og busker opprette en tilstøtende hage.Velg planter som er hardføre og tåler ekstrem vær, inkludert varme, vind og skyggen fra tilstøtende bygninger. Stauder er et godt valg fordi de blomstrer år etter år, men for alle sesonger blomstrer ettårige kan fungere bra. Bruk evergreens beskytter for skjøre planter. Sett i sesongens planter legge utvalg og farge til din tak terrassehage for det meste av året. For å redusere vekten på taket, bruke en blanding av kompost og perlitt, og bruk lette anlegget beholdere, men husk at beholdere må være tung nok, så de ikke blåst av vinden. Anlegget beholdere må ha tilstrekkelig drenering. Hvis vinden er et problem, kan du sette trellises på strategiske steder rundt terrassen.Installere utsalgssteder og belysning beregnet for utendørs bruk. Du kan få kreative med plasseringen av belysning av montering belysning på små trær. Spotlights fokuserer på bestemte funksjoner i din takterrasse. Hvis du har et kjøkkenhjørne, må det også god belysning.En brann gropen kan legge varme på kjølige kvelder. Det kan også tjene som en grill for matlaging.