Hvordan kan jeg bygge en rustikk utseende Arbor?

March 26

Arbors er utformet for å være estetisk tiltalende og tjene som en ramme for planter å vokse og klatre over. Arbor kan ta på et annet utseende på våren og sommeren når planter er i blomst enn den har i høst og vinter, når planter kan gå sovende. Opprette en arbor med en rustikk design med naturlig tre som grener i verft og hager og lokale skogområder. Selvfølgelig, hvis søker land som ikke er ditt, kjøpe Grunneiers tillatelse før samle falt trematerialer.

Instruksjoner

•Acquire fire relativt likefram tre grener eller lemmer som er minst 8 fot lang og 4 inches i diameter. Dette er de fire vertikale hjørne støtter; resten av arbor er knyttet til disse støtter. Skaffe to lemmer eller grener som fire inches i diameter og minst så bredt som arbor vil skreve. Disse to grenene koble én side av arbor til den andre. Samle minst 20 filialer som er 2 inches i diameter og minst seks inches lenger enn ønsket bredde i arbor. Antall lemmer samlet på denne størrelsen avhenger av hvor mange grener du vil knytte til toppen og siden av arbor.

•Skjære fire grener på samme lengde med en makt så. Sett to på bakken så langt fra hverandre som bredden på banen og parallelt med hverandre. Cut to 3-fots grenene til bredden på banen. Spiker endene av en 3-fots avslaget til toppen av to 8-fots grenene med en hammer og to 12d galvanisert negler på hver side til å opprette en "U"-formet struktur. Du må kanskje bore hull inn i endene av 3-fots grenene først slik at neglene ikke kløv treet. Følg disse trinnene med de andre to 8-fots grenene, kobler den gjenværende 3-fots grenen ene enden. Du skal nå ha to "U"-formet strukturer.

Stå et sted to "U"-formet strukturer over banen med "U" øverst. Plasser strukturer være samme avstand fra hverandre som 20-pluss grenene er lang. Du kan trenger et hjelpeprogram for dette trinnet eller bruke klammeparentesene nederst holde dem i posisjon. Spiker først 20 grenene til hver "U" med en hammer og 12d galvanisert negler. Koble grenen på begge sider fra ett hjørne til den andre. Pre bore spikeren hullene, om nødvendig, å holde tre deles. De to "U"-formet strukturene skal være tilkoblet i de øverste hjørnene og kunne stå alene.

•Nail de gjenværende hopper til sidene og toppen av arbor med hammer og 6d galvanisert spiker til slutt koblet to "U"-formet strukturer. Grenene bør være omtrent 12 inches hverandre og kan installeres på vinkler på opptil 45 grader dersom veden er lenge nok til å forbedre den rustikke utseendet. Skjær alle endene av lemmer eller grener som stikke ut for langt med en SAG. Støtte en ustø arbor med sterkere tre sidestøttene og over toppen.

Tips og advarsler

  • Kontroller at alle tre er i god form og ikke råtne.