Hvordan kan jeg bygge en Pergola på en skitten overflate?

August 4

Hvordan kan jeg bygge en Pergola på en skitten overflate?

En pergola er et rammeverk med fire trestolper med likt mellomrom crossbeams overhead. En pergola gir litt skygge til et uteområde. Det fungerer også som en støtte for hage vines, som vinranker eller klatring roser. Selv om søyleganger kan bygges på et fundament av pavers eller betong, kan du også bygge på en skitten overflate. Rettferdig sikre det valgte bygge nettstedet skitt er pakket firmaet og nivå, og anker hjørnet innlegg i betong.

Instruksjoner

•Mark et rektangel i skitten beskriver området pergola. Hjørnene må være 90-graders vinkler. For å sikre 90 graders vinkel, kan du måle diagonaler av rektangelet. Hvis de er like, er hjørnene 90 grader.

•Dig hull for hvert hjørne innlegg 24 inches dyp og 9 inches i diameter, sentrert rundt hjørnet poeng. Hullet må være dypere enn frost linjen. Lokale forskrifter angir en annen størrelse på stolpehull, Følg lokale bestemmelser.

•Still et tre innlegg laget av værbestandige trelast i hvert hull. Innlegget bør være 4-b-4 tommer eller større, og bør være litt over 2 fot lenger enn du ønsker pergola's høyde være. Sjekk innlegg for en snekker ånd nivået. Spenne innlegg i posisjon med skrap tømmer. Hell 1 tomme grus rundt innlegget for drenering.

•Mix hurtigtørkende sement etter anvisningen på pakken. Hell våt sement i hvert hull rundt bunnen av innlegget. Sement bør komme opp til ca 1 tomme under bakkenivå. Ett døgn etter sement å kurere.

•Measure hver stolpe fra bakkenivå til ønsket pergola høyden. Så hvilket innlegg på toppen denne høyden.

•Skjære fire støtte bjelker fra 2-av-10 trelast. De skal like lange og minst 1 fot lengre enn en langside av rektangelet måles fra ett innlegg hjørne til neste. Ønsker du en lengre overheng, klippe dem lenger.

•Plasser en støtte strålen på utsiden av siden av rektanglet på toppen av innlegg med samme mengde overheng i hver ende. Den øverste kanten av støtte strålen må nivå og skyll med toppen av innlegg. Plasser en andre støtte strålen på innsiden av innlegg og snøre den opp med første strålen. Klemme støtte bjelker til innlegg. Borehull to likt mellomrom pilot helt gjennom både støtte bjelker og innlegget mellom dem i hver ende av bjelkene. Plasser en lag bolt gjennom hver pilothull og stram. Gjenta denne fremgangsmåten for å sikre støtte bjelker i motsatt side av rektangelet.

Stå et sted 2-av-6 tommers tre rafter på kanten på toppen av støtte bjelker og vinkelrett på dem i den ene enden av pergola. Still den opp selv med ytterkantene av innleggene. Plasser en rekke ekstra sperrene over pergola så det er ca 1 fot mellom hver og den siste linje med den ytre kanten av innleggene på motsatt side. Skruen sperrene å støtte bjelker med 8-tommers galvanisert dekk skruene fra toppen.

Tips og advarsler

  • Bruke tyngre trelast for en større pergola.
  • Bruke sedertre eller redwood pergola, eller bruk press-behandlet trelast for Vær-motstand.
  • Maling eller flekker pergola når den ferdig, eller la det Vær naturlig.
  • Anlegget klatring vinstokker på bunnen av hvert innlegg som kan bruke pergola til et espalier.