Hvordan kan jeg bygge en murstein utendørs BBQ Grill?

September 9

Hvordan kan jeg bygge en murstein utendørs BBQ Grill?

Det er ikke noe bedre på en varm sommerkveld enn duften av kjøtt matlaging over åpen flamme på en utendørsgrill pit. Ikke bli overrasket om naboer som du ikke har sett hele vinteren plutselig vises på dørstokken å chatte og muligens nyte en hamburger og en kald drink på din nye grav. Bygge en murstein Grill grav tar litt innsats, men resultatene vil definitivt være verdt. Ta med en hylle til din grav for en utendørs arbeider overflate.

Instruksjoner

Forberedelse

•Decide der i verksted for å plassere din grav. Velg et område ikke langt fra huset, og som er delvis skyggelagt. Grave et område minst 4 inches dypt, i en 4-by-4-fots kvadrat.

•Build en rå boksen ut av skrap tømmer og 4 av 4 fot plass i hullet du har gravd. Dette blir skjemaet for din betongplate.

•Mix betong og hell den i skjemaet. Legge til rebar eller metall kylling wire gjerde om halvveis inn i blandingen. Fullføre helle betong og nivå av, skaper et mellomrom på ca 1/8 tommer kjører front til rygg, for drenering. Tillate hellen Cure for to til tre dager før skjemaet.

•Mark hellen på midtpunktet; deretter kjøre en blyant linje bortover og nedover, opprette fire like firkanter. Utforme en prøve rad med murstein og grill å bestemme det beste mønsteret for din grav, bruker linjene du har nettopp trukket for å få gropen sentrert på hellen. Prøv å legge til en midtre rad som to mursteiner tykk, slik at du kan ha en arbeidsflate på del av gropen. Merke utsiden av murstein med en blyant, så du har et diagram.

•Hose ned murstein ca 30 minutter før å bruke, så de ikke absorberer fuktighet fra mørtelen.

Bygge pit

•Mix mørtel i en trillebår. Bland tre deler sand til en del mørtel. Bland de tørre ingrediensene godt. Danner et hull i blandingen med din hakke og tilsett vann litt om gangen. Mørtelen bør danne toppene når du kjører hakke gjennom den. Fortsette å legge vann eller mørtel til du får riktig konsistens.

•Pile mørtel på din murskje og slå langsomt den vinkelrett skive. Trekk murskje mot deg å legge en linje med mørtel over skive. Legge to linjer ned parallelt med hverandre og kjøre spissen murskje din gjennom dem til å danne en "V"-form på toppen av linjen. Angi en rad med murstein i mørtelen, forlater 3/8 tommer til 1/2 tommers mørtel. Tapp murstein på plass med håndtaket murskje din. Smør murstein slutten som vil følge en annen overflaten før du plasserer murstein i raden. Skrap av overflødig mørtel med din murskje.

•Continue rundt ytterkanten med et kurs med murstein. Hvis du har en midtre rad, knytte den til bakveggen. Legge til en metal slips hvert hjørne for styrke. Lar første kurs for å tørre over natten før du fortsetter. La et lite hull et sted i det første kurset for drenering. Mørtel er fortsatt er fuktig, kjøre en felles tooler mellom mursteinene glatte ut mørtelen og opprette en ensartet konkave felles.

•Start legge ekstra kurs, bygge opp hjørnene først. Rave leddene og legge metall bånd i hjørnene. Når du får fem kurs, sjekk for nivå med et stykke tre og et nivå. Sjekk for plassen i hjørnene. Bruke en mason's streng mens fylling mellom hjørnene til å sikre at raden skal nivå over. Hvis bygge en midtre rad, må du knytte den til raden utenfor murstein ved svimlende felles, i stedet for å stable den opp separat. Skjær en murstein du vil ved hjelp av en våt så eller en meisel.

•Continue legge til kurs før du kommer til syv rader av murstein. På venstre side og den indre raden i murstein, snu murstein på sin side slik de stikke fram til midten av pit ca 1/2 til 1 tomme. Dette vil danne en hylle som trekull skuffen vil sitte. Bruke en halv murstein ved for å gjøre linjen flush.

Etterbehandling

•Kontroller en annen avsats etter tre flere kurs. Dette vil være for grill.

•Cement en stor rydder plate på én side for å opprette en skrivepult.

•Overflate av grillen siden ved å angi et kurs med murstein på å cap grillen og gi det et profesjonelt utseende.

•Vent sju dager før du bruker grillen. Slangen det før, rengjøring av alle overflødig mørtel.