Hvordan kan jeg bygge en kortstokk på flate taket?

April 2

Tak som har et deksel kan brukes uten en kortstokk; men taket tendens til å bli varm, vil ikke vare lenge hvis gikk på ofte og mangler visuell appell av tre dekk. I stedet forsøker å knytte dekk til taket, legge dekk på sviller--- eller behandlet trelast løpere---vil tillate det å bli bygget til en enhet som ikke krever tilkobling til taket overflaten. Orkanen bånd---knyttet til rafter haler på hvert hjørne og i hver side---vil holde dekk trygt på plass.

Instruksjoner

Installere sviller

•Kontroller taket ditt for riktig styrken. Dekk legge mellom 50 og 60 pounds av stress per kvadratfot. Konsulter en snekker eller profesjonell hjem inspektør for en skikkelig evaluering. Legge til en fleksibel membran over eksisterende taket slik en vanntett overflate, dette må gjøres av en erfaren installert, men kan spare deg for tusenvis i vann skade reparasjoner.

•Measure og mark taket hver 16 inches for to av seks behandlet trelast sovende. Merk linjene vinkelrett til sperrene av taket. Hvis du er usikker på sperrene orientering, fjerner fascia---rundt kanten av taket--- og kontroller.

•Skjære to av fire lengde for hver sovende du trenger. Hvis taket ditt er stor, kan hver sovende inneholder to eller flere stykker av trelast, bruke full stykker - så langt som mulig, og kutt det vare ettall slik at enden er jevnt med kanten av taket.

•Rengjør alle løs grus eller en annen mengde fra veien til hver to av seks, slik at du kan legge dem flatt på taket overflaten. Starte med en langs en kanten. Måle nøye for å legge din sviller så rett som mulig.

Installere terrassebord

•Installer terrassebord start fra den utvendige kanten. Lå terrassebord vinkelrett sviller og skyll med taket kanten, på alle sider. Start i et hjørne. Juster endene av dekk styrene faller i midten av sviller. Kutt styrene til lengden å oppnå dette, om nødvendig.

•Sett styrene med 1 5/8-tommers behandlet dekk skruer, to i hvert bord der de krysser med hver sovende. Rumpe neste bordet opp til det og justere det på samme måte. Arbeider opp til slutten av måle fra den siste delen til slutten av taket. En gang på slutten, kutt styret å passe.

•Start den andre raden med av-kutt stykke fra første til rave slutten leddene i styrene mellom rader for en sterkere dekk. Plass 1/8-tommers mellom rader, bruker kanten av en innramming kvadrat som et avstandsstykke. Fortsett å legge til full bredde rader så langt som mulig. Mål fra siste full på veggen av huset eller kanten av taket og kutt nok brikker for å passe raden og installere dem som før.

Installere Rails

•Measure ytterkanten av din dekk og kutt jern rekkverk deler å passe. Installere støtte innlegg på sviller 2-tommers lag bolter. Bar 3/16-inch pilothull for hver bolt og kjøre en ¼ tomme ved to-tommers etterslep bolt i hvert hull, bruke en Oppladbar drill.

•Sett skinnen seksjoner med en skrutrekker og tang eller en skiftenøkkel, følger du instruksjonene som fulgte med maskinvaren. Hver del har vanligvis to brakettene med fire skruer hver, to for støtte innlegget, to for rekkverket. En brakett installeres på toppen og bunnen av hver felles. Legge dem til innlegg først og deretter passe skinnene på plass, trimming med en banalisere så---etter behov---for riktig passform. Fest skinnene til huset, med de samme lag boltene som du brukte på bunnen av hvert innlegg.

•Locate slutten av rafter hale i hvert hjørne av dekk og nærmest midten av hver side. Knytte en orkan slips brakett mellom slutten av denne rafter og nærmeste sovende slutt bruker tre-tommers behandlet dekk skruer, en i hvert hull av braketten.