Hvordan kan jeg bygge en kald vindusramme?

August 18

Kalde rammer er et viktig verktøy for gartnere som liker å dyrke planter i tidlig vår eller sen høst. Rammene generelt innlemme en rute i glass eller plast som er støttet opp på tre plass for planter å vokse. Glass eller plast skaper et mikroklima som er litt varmere enn miljøet utenfor. Våren gjør dette plantene til å få et forsprang før transplanting. I høst innrømmer den gartneren beskytte viktige planter eller hjelp planter i høst eller vinter hage overvintre.

Instruksjoner

•Pass på at vinduet er egnet for hagen. Bruke bly test kit for å sikre at alle maling på vinduet ikke er forurenset med kundeemnet. du ønsker ikke bly i hagen din senger. Dette innebærer vanligvis tar en maling skraping swabbing det med test kit, og undersøke fargen for å fastslå om det finnes bly.

Vinduet ideelle er en som er umalt.

•Bruk en hånd så eller en sirkulær så for å klippe 2x4s i syv stykker som er lengden på vinduet. Bruk så for å klippe 2 x 4 i seks flere biter som bredden på vinduet. Skjære et syvende stykke som lengde, og merke en diagonal linje gjennom lengden og klipp igjen for å danne to lange trekanter. Til slutt, bruk så for å klippe 6-fots 2 x 4 i tre 2-fot lange biter. Dette er props for vinduet. Kontroller at endene har ingen ujevne stykker stikker ut, siden dette gjør det vanskelig å bruke 2x4s som rekvisitter. Hvis planter er mye høyere enn 1,5 føtter, må kutte lengre biter av 2 x 4.

•Build en base for kalde rammen. Lag et rektangel på bakken rundt planter med to mindre og to større deler av 2 x 4. Rektangelet skal den formen og størrelsen på vinduet. Plasser en 2 x 4 på toppen av hver av de rektanglet. Bruk stor topp negler for å spikre bitene sammen. Plassere tredje 2 x 4 brikkene på de andre stykker, og spiker dem sammen også. Plass de lange trekantede stykker på sidene, med den smale enden av skrånet siden foran. Plasser den siste lange 2 x 4 på lengre baksiden av kalde rammen.

•Plasser vinduet base. Hvis du vil, kan du knytte den til basen med hengsler.

Bruk den ekstra 2x4s som rekvisitter å holde vinduet opp og gi plantene litt luft ved behov.