Hvordan kan jeg bygge en Garden Shed på skrenser?

October 25

Hage røyter kan bygges på en betongplate, betong eller behandlet pier eller på skrenser. Skrenser er store tømmer, vanligvis av behandlet trelast, som tjener som grunnlag for hagen skur. Skrenser at bygningen skal flyttes hvis nødvendig. Bygge hagen skur er omtrent den samme prosessen om det er basert på skrenser, en stiftelse eller pirene.

Instruksjoner

•Plasser skrenser på jevnt underlag. Lengden på skrenser er ca 1 fot lenger enn lengden på skjulet. Plass skrenser parallelt med hverandre, 1 fot i fra kanten av bredden av skjulet. Skrenser er vanligvis minst 4 av 4 tommers behandlet tømmer selv om 6-av-6 tommers behandlet tømmer kan brukes. Tung tømmer foreslås for større kaster eller skur som flyttes ofte.

•Build rammen på gulvet. Dette inkluderer en ramme av 2-ganger-4 tommers trelast størrelsen på hagen skur. Legge gulv bjelkene, linjeavstand 16 inches på center, vinkelrett til skrenser og mellom rammen. Toe spiker, spiker i en vinkel, gjennom bjelke i skrenser med 16 boksen negler. Denne tilkoblingen kobler bygningen til skrens.

•Dekk gulvet bjelkene med vindsperre av kryssfiner eller orientert strand styret. Spiker vindsperre i stedet med 8 penny spiker. Bygge veggen rammen av 2-ganger-4 tommers trelast. Spiker veggen rammen eller pigger på gulvet med 16 vanlig spiker. Spiker stud veggene sammen i hjørnene med 16 boksen spiker.

•Legg sperrene over stud veggene. Tånegl sperrene til toppen av stud veggene med 16 boksen spiker. Dekk taket med kryssfiner eller OSB vindsperre nagle inne sted med 8 penny spiker. Singel taket i henhold til produsentens instruksjoner til slutt taket.

•Sett våtrom å veggene i hagen skur med 8 penny negler. Legge til Vinduer og dører som designet. Maling på fasaden og interiøret hagen skur.

Tips og advarsler

  • En av fordelene med å bygge et skur på skrenser er enkel bevegelse. Bygge bygningen der det er praktisk basert på tilgjengelighet av verktøy og materialer. Flytte skjulet til den endelige plasseringen, vanligvis ved å trekke det med en traktor lastebil, etter konstruksjon.
  • En hage skur er ikke like sikker som en festet til en stiftelse eller bryggen. Dette betyr at det er utsatt for skade fra vind og storm. Plass bygningen hvor det er skjermet fra verst av dårlig vær.