Hvordan kan jeg bygge en garasje lagringsplass Loft med suspendert kabel?

June 29

Hvordan kan jeg bygge en garasje lagringsplass Loft med suspendert kabel?

Bygge en suspendert lagring loft i garasjen er en effektiv måte å utnytte plassen som ofte blir bortkastet. Disse suspendert loft er lett å konstruere og kan tilpasses for å passe hver enkelt persons spesifikasjoner. En suspendert lagring loft er billig å gjøre, tar ikke mye tid å bygge og enkel å betjene. Dette prosjektet krever ikke mye materialer og alle av dem kan bli funnet på lokale hardware og oppussing butikker.

Instruksjoner

•Velg et område i garasjen for suspendert lagring loftet. Gi plass for å senke og for tau eller kjeder som vil holde det opp. Har lagringen mellomrom over garasje døren sporene er en god bruk av bortkastet plass men ulempen med dette er at loft kan bare nås når døren er lukket.

•Skru i tre skruen øyet bolt til en taket bjelke. Kontroller at de tre skruen øye bolten har en lastekapasitet lik eller større enn skivene systemet. Begge bør ha sine lastekapasitet angitt på pakken eller i instruksjonene. Bjelke selv skal kunne støtte opp til 200 pounds.

•Drill et hull i hvert hjørne av kryssfiner bruker ½-tommers bor. Kontroller at hullene er de samme på hvert hjørne og er ikke mindre enn 1 tomme fra kantene av kryssfiner.

•Sett øye bolt gjennom hvert av hullene. Plass en ½-tommers fender vaskemaskin på den gjengede enden av hver øye bolt, sandwiching kryssfiner mellom øyet av bolten og vaskemaskinen. Plass en ½-tommers flatskjerm vaskemaskin på den gjengede enden av hver øye bolt. Skru en ½-tommers mutter på slutten av hvert øye bolt og stramme.

•Sett skivene til øyet bolt i bjelke og mate tau eller kjetting gjennom det ifølge skivene systemets instruksjoner. Koble en ende av tau eller kjetting på U-klemmefestet og den andre enden av tau eller kjetting til en krok. Knytte fire like lengder av tau eller kjetting til U-klemmen og knytte eller klipp andre endene til hver av øye bolter i kryssfiner. Metall utklipp som har styrke som tau eller kjetting kan legges øye bolter i kjeden. Lengden på tau eller kjetting trengs i dette prosjektet er avhengig av hvor mye plass og skivene systemtypen som brukes. La nok slakk for tau eller kjetting gå over lagrede elementer.

•Skru et tre skrue øye bolt i veggen der tau eller kjetting kommer når suspendert lagring loftet er hevet. Koble tau eller kjetting på øye bolt sørge for at tau eller kjetting undervises før slippe.