Hvordan kan jeg bygge en enkel Playhouse?

April 29

Hvordan kan jeg bygge en enkel Playhouse?

En playhouse er en bygning spesielt for barn. Det tillater dem å spille en rekke spill med en gruppe venner. Disse husene kan brukes av gutter eller jenter å lage og spille spill fra huset til sykehuset skolen til andre spill du kan tenke deg. En playhouse er et svært variert element, men de ikke trenger å være utrolig dyrt. Opprette et lekehus kan være et svært billig prosjekt som kan vare i årevis.

Instruksjoner

•Build foten av playhouse ved å velge de fire 2x4s som måler 48-tommene i lengden. Plasser to loddrett og de resterende to horisontalt, tynn side opp, opprette en boks. Kjøre to negler gjennom hvert hjørne koblingspunkt.

•Sørg en 48-tommers 2 x 6, bredt ansikt, med en valgt kant i 48-tommers x 48 tommer rammen du opprettet med 2x4s. Fortsett å legge de resterende syv 2x6s over rammen til hele overflaten er dekket, skape et solid playhouse gulv. Hammer tre negler gjennom hver ende av hver 2 x 6 koble styrene til 2 x 4 base rammen.

•Dig 48-tommers x 48 tommer flate i bakken. Du må bare fjerne en til to inches av skitt hele rommet for å helt nivå bakken. Sjekk bakken med nivået for å sikre at overflaten er flat. Slipp base rammen på flate overflaten. Haug fjernet skitt rundt utsiden av rammen for ekstra støtte.

•Measure og merke en boarder 3/4-tommers fra kanten av base overflaten. Justere en 4 x 4 til hvert hjørne merke slik at det er stående 48-inches høy. Vinkel to negler gjennom hver side av hvert 4 x 4 innlegg å lage en sterk forbindelse mellom base og hjørne innlegg.

•Plasser tre 3/4-tommen plywood ark måler 48 inches av 48 tommer på en flat overflate. Mål og merke en til to rutene på hvert ark. Hvis du velger å plassere to vinduer, lage bokser på ulike nivåer måler 18 inches høy og 16 inches bredt. Hvis du vil plassere et vindu på et ark, merke et kvadrat som måler 24 tommer høy og 18 inches bredt. Kuttet ut de markerte områdene med en håndsag.

•Plasser gjenværende 3/4-tommen plywood arket måler 48-inches av 48 tommer på en flat overflate. Velg en kant angi som den nederste kanten av arket. Mål på 15 inches fra hvert hjørne nederkant. Måle opp 36 inches fra hver 15-tommers mark mot toppen. Tegne linjen, og koble de to punktene på toppen av de 36-tommers linjene for å lage en 18-tommers bred 36-tommers døren området. Utskjæringen døren med en håndsag.

Stå et sted 3/4-tommen plywood arket at du kutte dør området, langs kanten av ditt valg. Juster kryssfiner arket kantene på basen, og nagle kryssfiner på playhouse ved kjøring en negl gjennom kryssfiner i 4 x 4 hver 6 tommer. Plass de resterende tre 3/4-tommers ark kryssfiner rundt resterende tre sider og kjøre neglene gjennom hvert ytterpunkt på samme måte.

•Velg 60-tommers ved 50-tommers stykke kryssfiner og sted kryssfiner på en flat overflate med 50-tommers kantene på topp og bunn. Måle opp 4 inches fra den nederste kanten av 50-tommers ved 60-tommen plywood og trekke en linje fra side til side på denne plasseringen.

•Sett den 60-tommen ved 50-tommers ark av kryssfiner på playhouse ved å stille 4-tommers merke til veggen overfor døren veggen. Dette vil opprette en 8-inch overheng av taket over portåpningen. Midtstiller taket bredden veggene i playhouse og kjøre en spiker hver 12 inches rundt omkretsen av taket for å koble taket playhouse vegger.

Tips og advarsler

  • Maling yttervegger forskjellige farger for en mer leken utseende.