Hvordan kan jeg bygge en enkel bakgård foss?

January 5

Hvordan kan jeg bygge en enkel bakgård foss?

En foss i hjemmet ditt hagen kan være en ressurs for ditt hjem. Lyden av fallende vann vil maske gaten lyder og kan bidra til å redusere stressnivået. Takket være tilgjengeligheten av dammen liners, pumper og kjemikalier er bygge en grunnleggende bakgård foss enkelt. En foss kan koble med basseng, eller du kan gjøre din foss en "pondless" funksjon som munner ut i en rock-fylt bassenget.

Instruksjoner

•Mark grensen til din fossen i landskapet med spraymaling. Fossen kan bygges over en eksisterende skråningen, eller du kan opprette en skråning av mounding jord opp til å opprette en åsside.

•Plasser en pre-formet foss liner på skråningen innenfor grensene av fossen og mark kantene på rutefly med bakervarer mel. Bakervarer mel vil skissere duken uten å forlate maling på den. Sett en pre-formet dam rutefly på bunnen av bassenget og markere grensene med mel.

•Still side liners og grave ut en depresjon i skråningen at foss og svømmebasseng liners å sitte flush med den omkringliggende jorden. Sett din liners i depresjonen til når passformen.

•Plasser et lag spill sand i bunnen av depresjonen der bassenget vil gå. Deretter skli bassenget duken oppå sand laget. Begynn å fylle bassenget med vann. Som bassenget fylles med vann, pakke sand til avstanden mellom bassenget veggen og jord veggen. Hold sand nivået på samme høyde som same nivå.

•Velg en foss pumpe som er kraftig nok til å løfte vann fra bassenget til toppen av fossen. Foss pumpe må øke i kraft for hver foten av høyde som vannet må stige også for hver foten av slangen avstanden som vannet må reise. De fleste foss bassenget pumper har pumpens makt i føtter, skrevet på omslaget.

•Plasser pumpen i bunnen av bassenget. Sett en PVC slangen inn i pumpen. Legge slangen over lengden på foss kanalen ved å plassere den langs bunnen av depresjon i skråningen.

•Plasser pre-formet foss duken inn i depresjon slik at bunnen overlapper pre-formet basseng duken. Vipp plast opp og hell spille sand under den. Tomrommet mellom liner og jord med sand for å støtte duken.

•Slip duken tilbake på plass over sanden. Dekk kantene av liner og basseng med landskapsarbeid steiner. Dekk foss duken med grus. Sted større stein på foss duken for aksenter. Dekke den PVC slangen hvor den kommer på toppen av fossen med steiner å skjule den.

•Plasser etterfølgende planter rundt kantene av fossen og bassenget for å myke opp utseendet på fossen.

•Plugg i pumpen for å aktivere fossen.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil opprette en tørr bassenget i bunnen av fossen å fange opp vannet, kan du bruke en PVC fat liner i stedet for en pool liner. Plassere pumpen og slange i fat duken i bakken og deretter fylle fatet duken med grus.