Hvordan kan jeg bygge en dekksareal?

March 3

Hvordan kan jeg bygge en dekksareal?

Bygge en dekk kan du utvide stua til utendørs. Enten du bare ønsker et sted å slappe av i en komfortabel stol eller du er herre over grillfester, kan en kortstokk hjelpe deg med å oppfylle målene for underholdende. De fleste dekk er knyttet til hus med en dør fører til dem. Andre kan være sentrert på en bestemt funksjon, for eksempel en badestamp eller bassenget. Siden det er en fast struktur, gi rikelig med hensyn til dekks plassering og konstruksjon. Velg behandlet trelast eller kompositt materiale for en langvarig dekk.

Instruksjoner

•Stasjon tre innsatsen i bakken hvor hjørnene av dekk vil være. Tie mason linje mellom innsatsen til å opprette en disposisjon. Bruk kritt eller merking spraymaling for å merke ut funksjoner som trapper eller benker. Merk områder for store møbler og firepits eller badestamper. Gjøre alle nødvendige justeringer til disposisjon eller funksjonen plasseringen.

•Measure omriss du staket ut. Trekke det ut på en stor graf pute. Velg en skala - 1 tomme 1 fot fungerer bra - og trekke dekk, inkludert trapper, benker og rekkverk. Inkluder alle utklipp du trenger for badestamper eller blomsterbed.

•Mark og grave din stolpehull, minst 24 inches dyp. Angi innleggene hullene. Kutte innlegg litt lang og trim dem ned med en Stempelkompressorer så etter rammen er installert.

•Measure og klippet rim bjelkene fra 2-tommers-av-8-tommers trelast å passe ytterkanten av dekk. Skjøter mellom bør sentrum på et innlegg. Pilot borehull og bolt bjelkene til dine innlegg. Bruk et nivå på topp kant for å sjekke din rim bjelkene. Nivå rammen om nødvendig ved grave ut eller grus for å justere høyden på innleggene dine.

•Legg bjelke kleshengere hver 16 inches langs innsiden ansikt rim bjelkene. Dette vil holde interne bjelkene. Fest hengere med 1 5/8-tommers behandlet dekk skruer og en Oppladbar drill. Begynne å legge ut bjelkene fra samme slutten av dekk på begge sider, så de er rett overfor hverandre.

•Skjære bjelkene nødvendig målenheten fra lengder på 2-tommers-av-6-tommers trelast. Installere bjelkene i hengere og fest dem med behandlet dekk skruer. Kontrollere om nivå og justere etter behov.

•Mix og legge betong til din stolpehull når rammen er sikker. La to til tre inches på toppen av hull for skitt. Pack smuss fast i tomrommene å holde innlegg som betong settene.

•Installer din terrassebord vinkelrett interne bjelkene. Space styrene 1/8 tommer fra hverandre, bruker tykkelsen på en innramming kvadrat som et avstandsstykke. Bruk to behandlet dekk skruene for å sikre styret på hver bjelke. Gjøre ledd mellom i midten av en bjelke. Rave disse leddene fra rad til rad.

•Installer støtter for benker, trapper og rekkverk. Støtter rail innlegg trygt med parentes eller skar dem til å passe over kanten av kortstokken og legge dem til randen med lag bolter. Installere benken topper og trappetrinn som dekk styrene. Installere rails sist. Sjekk hver joint to ganger for sikkerhet.